Situaţie specială într-o şcoală din judeţul Botoşani: Doi elevi prinşi în timp ce întreţineau relații sexuale

Profesorii s-au confruntat cu o situaţie mai specială într-o şcoală din judeţul Botoşani. Aceştia au raportat un caz în care doi elevi întreţineau raporturi sexuale. 

Situaţie specială într-o şcoală din judeţul Botoşani: Doi elevi prinşi în timp ce întreţineau relații sexuale

Este vorba despre doi băieţi, cu vârste de aproximativ 12 ani, ce au fost prinşi de profesori în timp ce întreţineau raporturi sexuale orale reciproc în toaleta şcolii. Se pare că cei doi au întreţinut relaţiile sexuale în mai multe zile, recunoscând acest lucru în faţa cadrelor didactice. 

Directorul unităţii şcolare a anunţat Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Poliţiştii au deschis un dosar penal, însă având în vedere vârsta celor implicaţi probabil nici unul nu va fi tras la răspundere, iar în paralel cei doi au fost consiliaţi psihologic de specialişti.  

Un alt caz deosebit a fost la o şcoală din Cristeşti, unde un profesor a fost acuzat de agresiune sexuală, după ce i-a pus mâna pe sâni unei eleve. Cadrul didactic şi-a dat demisia în timpul anchetei. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1061

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
543

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
28

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...