Five Continents Group Botoșani este unul dintre liderii industriei de produse lactate din România, fiind inclus în top 10 producători la nivel național dar recunoscut și pe piața externă.
În fabricile grupului este implementat sistemul HACCP ISO 22000 pentru siguranța alimentară, iar de-a lungul anilor acestea au obținut certificări după cele mai noi versiuni ale standardelor FSSC 22000 și IFS FOOD.
Compania Five Continents Group Botoșani a înscris în competiția „Ora de bun gust – Premiile Gustul Ales 2024” patru produse alimentare românești de top: Brânza de vaci fără lactoză Five Continents, Cașcavalul Rucăr Five Continents, Cașcavalul mixt Plaiurile Moldovei și Smântâna cu 32% grăsime.
Brânză de vaci fără lactoză Five Continents Group Botoșani
Brânza de vaci fără lactoză este un produs lactat proaspăt, cu o textură densă, consistentă, cremoasă. Aceasta este bogată în proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să își crească aportul de proteine.
Cașcaval Rucăr Five Continents Group Botoșani
Cașcavalul Rucăr se obține după o rețetă consacrată, prin metoda opăririi cașului, fiind fabricat din lapte de vacă din zona Moldovei, maturat și ambalat corespunzător, pentru a menține proprietățile fizice, chimice și organoleptice ale produsului, dându-i un gust și o aromă desăvârșite.
Cașcaval mixt Plaiurile Moldovei cu lapte de oaie și vacă
Cașcavalul mixt Plaiurile Moldovei, cu lapte de oaie și vacă, face parte din categoria brânzeturilor cu pastă opărită, obținute din lapte integral de oaie pasteurizat și lapte de vacă pasteurizat.
Smântână 32% Five Continents Group Botoșani
Produsă din lapte proaspăt de vacă, smântâna fermentată cu 32% grăsime poate fi excelentă la prepararea deserturilor, fiind ingredientul principal la prepararea frișcăi de casă.
Concursul „Ora de bun gust” – Premiile Gustul Ales 2024
Cea de-a noua ediție a competiției „Ora de bun gust” oferă producătorilor de alimente din România ocazia de a-și promova și valida produsele în fața unui public larg și influent din industria alimentară.
Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe 15 noiembrie 2024, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei Dinner RO.aliment, eveniment care va avea loc pe 28 noiembrie 2024, la hotel Pullman București.