Scandal cu repetiție, într-un apartament din Botoșani! Și-a bătut soția de care nu avea voie să se apropie!

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Botoșani, va trebui să suporte consecinţele legale ale nerespectării, în două rânduri, a unui ordin de protecţie care îi interzicea apropierea la o distanţă mai mică de 200 de metri de soţia sa, fiul lor minor şi de apartamentul în care locuiesc.

Scandal cu repetiție, într-un apartament din Botoșani! Și-a bătut soția de care nu avea voie să se apropie!

În primul caz, în seara zilei de 01 ianuarie a.c., după ce soţia i-a permis să înopteze în locuinţa acesteia pentru a fi alături de copil în noaptea de Revelion, în pofida prevederilor ordinului de protecţie emis de Judecătoria Botoşani în urmă cu aproximativ o lună de zile, bărbatul a devenit violent şi a început să-i adreseze injurii şi ameninţări. Pus bine pe harţă şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, soţul a trecut la acte de violenţă fizică, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Jandarmii care au intervenit în urma unui apel 112 au găsit-o pe femeie cu vânătăi în zona feţei şi i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti.

În seara următoare, femeia a sunat din nou la 112, de această dată echipajul de jandarmi gasindu-l pe bărbat în faţa uşii de intrare în apartament, în care bătea cu pumnul pentru a i se permite accesul.

"Şi de această dată, oamenii legii au întocmit actele procedurale prevăzute de legislaţia penală, pe care le vor înainta către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în vederea soluţionării. Din cauza stării de agitaţie în care se afla, tot pe fondul consumului de alcool, personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Mavromatti a dispus internarea scandalagiului la Secţia de Psihiatrie", a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

          

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
216

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
588

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
31

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...