Patru maşini avariate pe o stradă din municipiul Botoşani de un şofer vitezoman! FOTO

Un botoşănean în vârstă de 33 de ani a reuşit “isprava” de a avaria nu mai puţin de patru autoturisme, trei dintre acestea fiind parcate pe o stradă din municipiu.

Patru maşini avariate pe o stradă din municipiul Botoşani de un şofer vitezoman! FOTO

Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Primăverii, în apropierea Parcului Curcubeului.

Şoferul se deplasa, la volanul unui Fiat, dinspre Bulevardul George Enescu către strada Sucevei dar pe fondul vitezei pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunde pe contrasens, unde intră în coliziune cu trei maşini parcate regulamentar.

La faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii. Tânărul care a provocat accidentul soldat cu avarii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la un carosabil acoperit cu zăpadă.

FOTO: Facebook/ Radar Botoşani Oficial 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1093

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
204

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
330

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...