Laptop uitat pe o bancă, găsit de jandarmi

Un laptop uitat pe o bancă va fi restituit proprietarului de jandarmii aflați în serviciu la Palatul de Justiție din municipiul Botoșani.

Laptop uitat pe o bancă, găsit de jandarmi

Obiectul în cauză a fost găsit în această după-amiază de un lucrător al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani aflat în dispozitivul de pază și protecție instituțională, care a sesizat absența posesorului, laptopul fiind scos din geanta în care era transportat și așezat deasupra acesteia pe o bancă.

Datorită lipsei unor indicii care ar fi putut conduce la depistarea proprietarului, jandarmul a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul obiectivului păzit și l-a identificat în persoana unui bărbat pe care îl cunoștea.

Acesta a fost sunat și va ridica laptopul de la jandarmi în momentul în care se va întoarce, în momentul apelării fiind plecat din localitate.

Supravegherea interiorului obiectivului este una din atribuțiile jandarmilor, care pot sesiza astfel prezența unor eventuale pachete ce pot ridica suspiciuni sau a unor bunuri uitate de proprietari, nefiind prima dată când jandarmii botoșăneni restituie portofele cu acte și sume de bani sau altfel de bunuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acesta a fost ultimul weekend călduros. ANM anunță precipitații iar vremea se va răci

Duminică, 20 Septembrie 2020
609

Începând de săptămâna viitoare vremea se va schimba și vor urma ploi de toamnă. Practic acesta a fost ultimul weekend călduros. Nu vor mai fi temperaturi de vară, dar totuși v...

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 20 septembrie

Duminică, 20 Septembrie 2020
190

Duminică, 20 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.Iată care sunt numerele câștigătoare la extragerea loto de duminică, 20 se...

Artista Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. La mulți ani!

Duminică, 20 Septembrie 2020
255

Una din cele mai cunoscute artiste din România, Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi, ziua de naștere. Cariera Laurei Lavric, născută în satul Costișa la 20 septembrie 1946 (comuna ...