Interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist, internat în spital după ce a mâncat un ghiveci de legume în Penitenciarul Botoșani!

Interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist, internat în spital după ce a mâncat un ghiveci de legume în Penitenciarul Botoșani!

   Foto: obiectivdesuceava.ro

Traficantul de droguri Alexandru Huţuleac, zis Duţu, de 29 de ani, din municipiul Rădăuţi, cel care l-a lovit cu sabia în cap de poliţistul Dan Ciprian Sfichi în timpul unei percheziţii desfăşurate la sfârşitul anului trecut, încarcerat la Penitenciarul Botoşani, a ajuns la spital după ce a suferit o toxiinfecţie alimentară.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani au confirmat faptul că un deţinut de la Penitenciarul Botoşani a ajuns la această unitate medicală cu toxiinfecţie alimentară. „Un deţinut de la Penitenciarul Botoşani a ajuns la spitalul nostru cu toxiinfecţie alimentară, fiind internat cu diagnosticul prezumtiv de enterocolită”, a declarat Stefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Botoşani, pentru Obiectiv de Suceava.

După ce duminică, 3 iunie 2018, a servit la masa de seară în închisoare ghiveci de legume, lui Huţuleac i s-a făcut rău, iar a doua zi a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Apropiaţii acestuia iau în calcul orice posibilitate, chiar aceea că cineva i-ar fi vrut răul, deoarece colegul său de celulă, de exemplu, nu a păţit nimic, deşi a mâncat şi el ghiveci, scrie sursa citată.

Amintim că, la începutul lunii decembrie 2017, agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unei percheziții. Actiunea viza o retea de traficanti de droguri. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...