INCENDIU! Au rămas fără un acoperiș deasupra capului înaintea Crăciunului! Flăcările au distrus o casă, la Stâncești! FOTO

Doi soti din satul Stancesti, comuna Mihai Eminescu, au ramas fara casa chiar de Sfantul Nicolae, dupa ce flacarile au distrus aproape intreaga locuinta.

INCENDIU! Au rămas fără un acoperiș deasupra capului înaintea Crăciunului! Flăcările au distrus o casă, la Stâncești! FOTO

 Flacarile au distrus aproape toata casa  Stiri.Botosani.ro

Incendiul a lasat familia fara un acoperis deasupra capului, inaintea sarbatorilor de iarna. Focul a pornit intr-una dintre camere, in momentul in care proprietara casei se afla prin curte. 

Speriata, femeia a strigat dupa ajutor la vecini, iar acestia au sunat la 112. La fata locului au ajuns pompierii din cadrul ISU Botosani, cu doua autospeciale. Din pacate, casa a fost distrusa aproape in totalitate, arzand 40 % din acoperis, precum si o camera, insa apa folosita pentru stingerea incendiului a afectat intreaga cladire.




Cauza probabila a incendiului este un jar sarit din soba pe materiale inflamabile. Pompierii au inlaturat si pericolul de explozie, fiind scoasa din casa o butelie.

O echipa de la E-On a ajuns la locul incendiului si a intrerupt curentul electric. 

Vezi imagini de la incendiu in GALERIA FOTO de mai jos:


 

 

Spune-ne opinia ta