În stare gravă după ce a căzut din căruţă!

În stare gravă după ce a căzut din căruţă!

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din judeţul Botoşani, a fost adus, miercuri, la Unitatea de Primire Urgenţe în stare gravă după ce a căzut din căruţă.

Bărbatul se deplasa cu atelajul hipo pe un drum din localitatea Oneaga şi voia să ajungă într-o pădure din apropiere, pentru a culege vreascuri. La un moment dat, calul s-a speriat, iar căruţaşul, care stătea în picioare, s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la cap.

El a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe.

"Pacientul a suferit mai multe contuzii, printre care şi una la nivelul craniului, dar şi la membre. A fost stabilizat în serviciul nostru, după care a fost supus mai multor examene multidisciplinare pentru a se stabili gravitatea leziunilor suferite”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Carnavalul Toamnei" la Biblioteca județeană “Mihai Eminescu” Botoșani, sărbătorit de preșcolarii Grădinițelor nr. 4 „Licuricii” și „Voiniceii”

astăzi, 13:21
278

Într-o atmosferă de sărbătoare, în ultima lună de toamnă, preşcolarii Grădinițelor nr. 4 “Licurici” și „Voinicelul”, structuri ale Școlii Gimnaziale &bdqu...

Asociația Asistenților Medicali Comunitari Botoșani organizează o acțiune de măsurare a glicemiei populației

astăzi, 13:12
79

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Botoșani, în colaborare cu Spitalul Județean de Urgență „Mavromati“ Botoșani și Asociația Asistenților Medicali Comunitari Boto...

Revoluție în învățământ: Ministrul Educației anunță un nou plan-cadru pentru gimnaziu și liceu. Se taie discipline. “Să fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui să aibă”!

astăzi, 12:53
565

Legea care micșorează cu 5 numărul de ore la gimnaziu și liceu va conduce la realizarea unui nou plan-cadru, a anunțat ministrul Educației.“E vorba de regândit modul în car...