Grav accident pe drumul Botoșani-Suceava, cu cinci victime! Primele concluzii ale polițiștilor! FOTO
UPDATE!

Un grav accident de circulație, soldat cu cinci victime, s-a produs, sâmbătă seara, pe drumul Botoșani-Suceava, două autoturisme ciocnindu-se violent.

Grav accident pe drumul Botoșani-Suceava, cu cinci victime! Primele concluzii ale polițiștilor! FOTO

Accidentul de circulație a avut loc pe drumul european Botoșani - Suceava, la ieșire din localitatea Vlădeni spre Botoșani, după ce doua autoturisme, un VW Touareg si un BMW, s-au ciocnit frontal.

În urma impactului extrem de violent, Touaregul a ieșit în afara părții carosabile, iar trei persoane din BMW au rămas încarcerate.

Echipaje de poliție, pompieri și ambulanță, dar și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, au ajuns în scurt timp la fața locului.

Șoferul de pe Touareg a fost preluat de cadrele medicale, și după ce i s-a acordat primul ajutor a fost transportat cu ambulanța la spital. Trei persoane din BMW au fost scoase de pompierii de la descarcerare și preluate de medici, fiind de asemenea transportate la Unitatea de Primire Urgențe. În stare foarte gravă se află o tânără din BMW.

Un al treilea autoturism, un Opel, care trecea prin zonă, a lovit în plin una dintre roțile care a zburat de la BMW și care a ajuns pe mijlocul șoselei, dar s-au înregistrat, din fericire, numai pagube materiale. 

Pe perioada cât polițiștii au făcut cercetarea la fața locului circulația pe ambele sensuri a fost blocată.

UPDATE: ora 22:23 - In urma cercetarilor facute de politistii criminalisti, la locul accidentului, si a masuratorilor efectuate, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, vina pentru producerea acestui cumplit accident ar apartine lui Eduard A., in varsta de 18 ani, soferul aflat la volanul BMW-ului.

Pe o portiune de drum pe care nu exista nicio restrictie de circulatie, acesta a patruns pe contrasens, impactand frontal VW Touareg, condus de Valentin S., in varsta de 39 de ani, din Prahova, care se deplasa dinspre Suceava către Botoșani. 

In BMW , alaturi de sofer se mai aflau inca trei fete. În starea cea mai grava se află o tanara in varsta de 18 ani, Diana Ș. Ea se afla pe bancheta din spate, pe partea dreapta. În urma impactului a suferit răni foarte puternice la nivelul capului, fiind transportată la Spitalul din Suceava pentru investigatii la computerul tomograf.

Cei patru amici aflați în BMW mergeau la Suceava, alături de ei fiind și alți prieteni, care se aflau într-un alt autoturism.

Ambii șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările.














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
25

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
292

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
324

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...