Femeie de 36 de ani găsită moartă în casă, la Agafton!

Femeie de 36 de ani găsită moartă în casă, la Agafton!

O femeie în vârstă de 36 de ani, care locuia într-o casă din localitatea Agafton, comuna Curtești, a fost găsită, duminică dimineață, fără suflare în casă.

Macabra descoperire a fost făcută de o vecină. Femeia locuia cu fetița ei de 3 ani, partenerul fiind plecat la muncă în străinătate. Duminică dimineață copila a plecat la vecini. 

O vecină a venit la femeie și a strigat-o dar când a văzut că nu răspunde a intrat în casă. A găsit-o fără suflare întinsă în pat într-una dintre încăperi. Vecina a sunat la 112, la fața locului ajungând polițiștii.

Femeia găsită moartă era cunoscută ca și consumatoare de băuturi alcoolice. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de Medicina Legală iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Dorohoiancă găsită moartă în casă!

Miercuri, 29 Noiembrie 2017
2018

Botoşăneancă moartă după o lovitură la cap!

Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
5826

Botoşăneancă moartă pe casa scării

Luni, 28 August 2017
8122

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prezentatorul TV care a aflat de Ayan de la soacra din Tudora: ”Mie se pare că e un miracol!”

astăzi, 15:26
487

Dani Oțil s-a arătat fost emoționat de tot ce s-a întâmplat cu Ayan, copilul care a supraviețuit o noapte întreagă, la temperaturi foarte mici și îmbrăcat sumar, î...

Avarie într-o comună din Botoșani, mii de locuitori fără apă la robinete pentru 24 de ore!

astăzi, 15:21
227

Societatea de apă Nova Apaserv anunță că a apărut o avarie pe conducta de distribuție apă din PEHD Dn 200 mm, localizată la ieșirea din rezervorul de înmagazinare apă Ungureni.Astf...

Până luni se mai pot depune dosarele pentru concursul de manager la Spitalul Mavromati, salariul depășește 18.000 de lei!

astăzi, 14:35
361

Pentru postul declarat vacant este nevoie de vechime de minimum 5 ani de zile. În prezent, cu titlu de interimat, postul este ocupat de Monica Adăscăliței.Candidații trebuie să aibă st...