Curajos la beție: Fără permis, dar cu alcoolemie 1,36 mg, a urcat la volan!

A urcat la volan după ce a băut strașnic. Polițiștii au depistat cu aparatul eticoltest 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și cum nu era de ajuns, oamenii legii au constatat să bărbatul care conducea mașina nu avea nici permis de conducere!

Curajos la beție: Fără permis, dar cu alcoolemie 1,36 mg, a urcat la volan!
Pentru șoferii responsabili, traficul a devenit o loterie! Nu știi dacă în fața ta se află un conducător auto care respectă toate normele de circulație sau dacă, dimpotrivă, la volan se află un infractor! Și asta pentru că, deși pedepsele sunt drastice, mergând până la închisoare, cazurile de persoane care urcă la volan fără a avea permis, dar și în stare avansată de ebrietate, sunt din ce în ce mai dese. 

Pe 14 decembrie, poliţiştii oraşului Darabani au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Viişoara. Acesta se deplasa cu un autoturism pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani.
 
Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
21

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
94

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
75

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...