Botoşăneni implicaţi într-un grav accident de circulaţie, cu şapte victime! FOTO
ACCIDENT!

Botoşăneni implicaţi într-un grav accident de circulaţie, cu şapte victime! FOTO

   Ziarul de Iasi

Un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, la Trei Iazuri unde doua autoturisme, unul inmatriculat in Botosani iar celalalt cu numere de Neamt, s-au izbit violent. In urma impactului toti cei 7 ocupanti din cele doua autoturisme au fost raniti si au avut nevoie de ajutorul medicilor, conform Bună Ziua Iaşi. 

Şoferul unei Skoda Fabia, care circula dinspre Târgu Frumos spre Roman, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu şoferul care circula regulamentar din sens opus. În zonă au loc lucrări de asfaltare, iar pe drum este pietriş. Se presupune că, din cauza vitezei, şoferul ar fi pierdut controlul volanului, scrie Ziarul de Iaşi.

În urma impactului, Skoda a ajuns un maldăr de fiare în mijlocul drumului, iar maşina lovită a fost proiectată ân câmp. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă, pentru a prelua victimele, şi de descarcerare.

Şapte persoane au fost rănite, cinci fiind într-o maşină şi două în cealaltă. Câte o persoană a rămas încarcerată în maşină până la sosirea echipajelor de urgenţă, mai scrie Ziarul de Iaşi.

Din fericire, rănile nu pun în pericol viaţa victimelor. Dintre acestea, patru au fost internate la Spitalul Tg. Frumos, iar trei au fost aduse la Iaşi pentru ajutor medical.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

Sursa foto: Ziarul de Iaşi




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
76

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
119

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
268

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...