Bătrână în stare gravă, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni de către un șofer de 64 de ani

Bătrână în stare gravă, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni de către un șofer de 64 de ani

O bătrână a fost acroșată cu mașina pe trecerea de pietoni, vineri dimineață, în jurul orei 7:50, pe strada Bucovina din municipiul Botoșani, în sensul giratoriu din intersecția cu strada Nicolae Iorga, fiind transportată la Urgențe cu răni grave.

Potrivit anchetatorilor, femeia, în vârstă de circa 70 de ani, se angajase să traverseze strda regulamentar, pe marcajul destinat pietonilor, însă un conducător auto, în vârstă de 64 de ani, care a pătruns în sens de pe Nicolae Iorga, nu i-a acordat prioritate, izbind-o în plin pe bătrână.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră, victima fiind preluată și transportată la spital cu un traumatism cranian acut și multiple contuzii, prezentând hemoragie masivă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, în vreme ce testarea alcoolemiei femeii nu s-a putut efectua, din cauza stării grave în care acesta se afla.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pe numele bărbatului, pentru vătămare corporală din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Război pe tema diminuării subvenției alocate Parcului de la Cornișa

Vineri, 21 Februarie 2020
826

Ca urmare a aprobării proiectului de buget local pentru anul 2020 al municipiului Botoșani cu amendamentele inițiate de către viceprimarul Cosmin Andrei, subvenția către Parcul de agrement de la...

Scandal de proporții la o școală din județ. Mizeria și șobolanii ar fi motivele pentru care părinții au inițiat o grevă. Conducerea: „Cred că a pus intenționat șobolanul acolo, ca să ajungă la Acces Direct”

Vineri, 21 Februarie 2020
4787

O școală din județul Botoșani se află în centrul unui adevărat scandal. Părinții elevilor de clasa a patra nu își mai lasă copiii să meargă la ore. În vreme ce un părint...

Dacă nu a reușit prin concurs să fie șef la Nova Apaserv, l-au ajutat colegii de partid

Vineri, 21 Februarie 2020
1418

Consiliul de Administrație al SC Nova Apserv SA din Botoșani, societate aflată parțial în subordinea Consiliului Municipal, are un nou administrator. Este vorba despre trezorierul organizaț...