Microbuz răsturnat lângă un drum național din județ. Un bărbat a ajuns la spital

Microbuz răsturnat lângă un drum național din județ. Un bărbat a ajuns la spital

Un microbuz de marfă înamtriculat în Republica Moldova s-a răsturnat, joi seară, pe DN 29D, între localitățile Trușești și Drislea, în apropierea unei curbe. Ca urmare a accidentului, un bărbat a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit unor surse din anchetă, conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în București, a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed, după ce a efectuat o curbă la dreapta, iar din cauza ceții dense nu a reușit să redreseze vehiculul, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Șoferul a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 22:30, la fața locului fiind direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, in rem. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Victima a fost transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, prezentând multiple contuzii și un traumatism la nivelul coloanei vertebrale.