Bărbat în stare critică la spital, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Bărbat în stare critică la spital, după ce a intrat cu mașina într-un TIR

Un grav accident rutier a avut loc, vineri, în municipiul Botoșani, la ieșirea dinspre localitatea Roma. Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, după un impact între un autoturism și un TIR.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 10:00. Potrivit anchetatorilor, ansamblul de tip TIR a oprit pe un tronson de drum unde era linie continuă, iar un autoturism care se deplasa dinspre Botoșani înspre Roma, s-a angajat în depășire. Conducătorul auto aflat la volanul mașinii a observat, însă, că venea un alt autoturism din sens opus, împrejurare în care a virat pentru revenirea pe bandă și a intrat în coliziune față-spate cu TIR-ul.

În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat pompieri ai Detașamentului din Botoșani, pentru șablarea carosabilului, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD și unul de poliție rutieră.

Șoferul grav rănit a fost transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, neputând fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării în care se afla.

În cauză, s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind efectuate in rem, până la stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Traficul în zonă a fost restricționat câteva zeci de minute.

 

Spune-ne opinia ta