Un nou accident rutier, la intrarea în localitatea Roșiori

Un nou accident rutier, la intrarea în localitatea Roșiori

Un nou accident rutier a avut loc vineri la Botoșani, chiar la intrarea în localitatea Roșiori.

Pompierii botoșăneni au fost solicitați în urma cu puțin timp să intervină pentru înlăturarea pericolului de incendiu în urma accidentului rutier, produs la intrarea în localitatea Roșiori.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar polițiștii de la fața locului vor anunța cauzele accidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă si o ambulanță a Serviciului Județean de Ambușanță de la Botoșani.

Până la sosirea forțelor de intervenție, comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, lt. col Sorin Constantin Barbacariu, care se întorcea dintr-o misiune de la Săveni, a acordat primul ajutor celor doua victime și a înlăturat pericolul de incendiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
241

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
44

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
260

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...