Accident rutier la Bădiuți între un camion și un BMW !

Accident rutier la Bădiuți între un camion și un BMW !

Un accident rutier a avut loc marți seară, la Botoșani. În acest moment încă nu se cunosc prea multe date despre accidentul care a avut loc pe drumul dintre Bădiuți și Bobulești.

Accidentul se pare că a avut loc din cauza unui câine care a ajuns pe carosabil și pe care șoferul unui camion a încercat să îl evite.

În aceste condiții, acesta a depășit axul drumului și s-a ciocnit violent de un alt autoturism care venea din sens opus.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care face primele cercetări, dar nu sunt victime, rezultând doar pagube materiale.

(Foto: Radar Botoșani Oficial Facebook Group.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

Duminică, 17 Noiembrie 2019
1122

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

Duminică, 17 Noiembrie 2019
285

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

Duminică, 17 Noiembrie 2019
304

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...