Un liceu din Botoșani caută bucătar și îngrijitor cu abilități de comunicare

Un liceu din Botoșani caută bucătar și îngrijitor cu abilități de comunicare

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga“ organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante îm cadrul personalului auxiliar: unul de bucătar, altul de îngrijitor. Pentru ocuparea fiecăruia dintre cele două, este nevoie de abilități de comunicare și de lucru în echipă.

Pentru a fi muncitor calificat în bucătărie, este nevoie de studii generale/școală profesională, de calificare de bucătar și de o vechime de minimum cinci ani. Se mai cer și abilități de comunicare și lucru în echipă.

Concursul va avea loc pe 21 noiembrie a.c., proba scrisă fiind programată de la 10:00, iar interviul fiind susținut de la 13:00.

Dosarele pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea postului de bucătar cu abilități de comunicare se pot depune până pe 13 noiembrie a.c.

Pentru a ocupa postul de îngrijitor, doritorii trebuie să aibă studii generale/școală profesională, iar vechimea nu este necesară. Cu toate acestea, și aici se solicită abilități de comunicare și lucru în echipă.

Calendarul desfășurării concursului urmează modelul celui pentru ocuparea postului de bucătar calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO: Un film exploziv cu un botoșănean! Managerul de la Institutul Socola către o angajată: "Rade-o de aici"!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
497

”Ziarul de Iaşi” a intrat în posesia unei înregistrări care arată modul în care se comportă Gabriel Oprişanu, botoșăneanul care a ajuns manager al Institutului de ...

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

Vineri, 15 Noiembrie 2019
249

CSM Botoșani și-a asigurat, în mare parte, prezența la turneul de baraj, însă nu acesta este obiectivul echipei. Promovarea în Liga Zimbrilor este marele vis al echipei moldave, ...

CIVILIZAȚIE! Fotografierea sub fustele femeilor și a victimelor accidentelor rutiere devine infracțiune în Germania!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
244

”Upskirting-ul” sau realizarea de fotografii pe sub fustele femeilor fără ştirea acestora va deveni o infracţiune în Germania, a anunţat guvernul de la Berlin, la câteva l...