Un liceu din Botoșani caută bucătar și îngrijitor cu abilități de comunicare

Un liceu din Botoșani caută bucătar și îngrijitor cu abilități de comunicare

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga“ organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante îm cadrul personalului auxiliar: unul de bucătar, altul de îngrijitor. Pentru ocuparea fiecăruia dintre cele două, este nevoie de abilități de comunicare și de lucru în echipă.

Pentru a fi muncitor calificat în bucătărie, este nevoie de studii generale/școală profesională, de calificare de bucătar și de o vechime de minimum cinci ani. Se mai cer și abilități de comunicare și lucru în echipă.

Concursul va avea loc pe 21 noiembrie a.c., proba scrisă fiind programată de la 10:00, iar interviul fiind susținut de la 13:00.

Dosarele pentru înscrierea la concursul pentru ocuparea postului de bucătar cu abilități de comunicare se pot depune până pe 13 noiembrie a.c.

Pentru a ocupa postul de îngrijitor, doritorii trebuie să aibă studii generale/școală profesională, iar vechimea nu este necesară. Cu toate acestea, și aici se solicită abilități de comunicare și lucru în echipă.

Calendarul desfășurării concursului urmează modelul celui pentru ocuparea postului de bucătar calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie infectată cu COVID a decedat la centrul de dializă din Botoșani. Bilanțul morților a ajuns la 1248

Vineri, 29 Mai 2020
683

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a raportat, vineri seară, opt noi decese înregistrate în rândul românilor infectați cu noul coronavirus. Bilanțul ajunge, ...

Mânz găsit de jandarmi în zona industrială. Proprietarul a fost sancționat

Vineri, 29 Mai 2020
465

În această seară, jandarmii i-au restituit unui bărbat din localitatea Stâncești un mânz în vârstă de cinci luni. Mânzul a fost găsit în zona i...

Peste 700 de polițiști și jandarmi vor asigura ordinea publică în minivacanța de 1 iunie

Vineri, 29 Mai 2020
375

Polițiștii botoșăneni împreună cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică sunt la datorie și acționează pentru ...