Noi experți în educație, la Botoșani! Vezi rezultatele obținute la concurs

Noi experți în educație, la Botoșani! Vezi rezultatele obținute la concurs

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a validat rezultatele înregistrate în urma desfășurării concursului pentru selecția cadrelor didactice, pentru constituirea corpului naționale de experți în management educațional, sesiunea 2017, seria 1.

Din cei 52 de candidați care au fost selectați online, în urma evaluării portofoliilor doar 38 au fost declarați promovați.

Zece cadre didactice au obținut zero puncte, în timp ce cel mai mare punctaj, 98 de puncte, a fost obținut de un profesor de la Școala Gimnazială nr.1 Corlăteni.

Potrivit legii, la concursurile pentru ocuparea unei funcţii de conducere în învăţământ, inclusiv cea de director, director adjunct, inspector şcolar, pot participa doar cei care au statutul de expert în management educaţional.

Vezi AICI rezultatele!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

astăzi, 16:22
458

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
470

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
602

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...