Campanie a Inspectoratului Școlar pentru școlarizarea în învățământ dual sau profesional

Campanie a Inspectoratului Școlar pentru școlarizarea în învățământ dual sau profesional

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în perioada 11-22 noiembrie 2019, desfășoară acțiuni de popularizare, în rândul operatorilor economici din județ, a oportunităților de solicitare a școlarizării în învățământul dual și profesional pentru anul școlar 2020-2021.

În acest context, pentru învățământul dual, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic București, solicitările de școlarizare în învățământul dual, conform modelului de solicitare postat pe site-ul I. Ș. J. Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Solicitările operatorilor economici se pot transmite prin e-mail la adresa registratura.cndipt@gmail.com.

Pentru învățământul profesional, operatorii economici interesați sunt invitați să transmită, până la data de 22 noiembrie 2019, unităților de învățământ din județul Botoșani sau Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, solicitările de școlarizare în învățământul profesional pentru anul școlar 2020-2021, conform modelului de solicitare postat pe site-ul IȘJ Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

Unitățile de învățământ profesional și tehnic vor încheia, până la data de 29 noiembrie, contracte - cadru cu operatorii economici interesați pentru formarea profesională a elevilor din învățământul profesional.

Formularele - model de solicitare a școlarizării, lista unităților de învățământ cu calificările profesionale acreditate/autorizate și toate celelalte documente referitoare la organizarea și funcționarea învățământului profesional și a învățământului dual pot fi descărcate de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (http://www.isjbotosani.ro/categorie/Discipline+tehnice).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
2

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
348

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
213

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...