Elsaco a participat la Summitul SelectUSA!

Elsaco a participat la Summitul SelectUSA!

Elsaco, alături de alte 17 companii românești, a făcut parte din delegația română care a participat la Summitul de Investiții SelectUSA, în prezența E.S. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm. Evenimentul a avut loc în perioada 18-20 iunie 2017, la Washington DC.
 
"Pentru noi, participarea la acest Summit a fost deosebit de interesantă. Am interacționat cu reprezentanți ai marilor companii, cu organizații de dezvoltare economică și oficiali guvernamentali americani. Este cred, tipul ideal de eveniment pentru a întâlni potențiali investitori și a-ți dezvolta afacerile. De asemenea, pe această cale, țin să mulțumesc E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România și reprezentanților Ambasadei pentru tot sprijinul acordat”
, a declarant Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.



 

Despre SelectUSA

Patronat de Administrația pentru Comerț Internațional din cadrul Departamentului Comerțului, SelectUSA promovează și facilitează investițiile în Statele Unite, coordonând agențiile guvernamentale federale din domeniu pentru a constitui o punte de legătură cu investitorii.

SelectUSA sprijină organizațiile pentru dezvoltare economică să concureze la nivel global, pentru obținerea de investiții, furnizând informații, o platformă de marketing internațional și susținere.

De asemenea, SelectUSA ajută investitorii să găsească informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii, să intre în contact cu persoanele adecvate la nivel local, să urmărească sistemul federal de reglementare și să găsească soluții la situațiile ce implică guvernul federal.
 
Comunicat de presă
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
14

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
191

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
640

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...