Mașini de lux pe drumurile județului. Mărcile preferate de bogații Botoșaniului!

Nu avem drumuri pe care să circulăm în județul Botoșani, gropile fiind la tot pasul, și cu toate acestea nu ducem lipsă de autoturisme pe care doar cei care au în conturi sume cu multe zerouri și le permit să le achiziționeze.

Mașini de lux pe drumurile județului. Mărcile preferate de bogații Botoșaniului!

Mercedes și Audi sunt mărcile de mașini preferate anul acesta de bogații Botoșaniului.

Potrivit datelor Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, cele mai scumpe mașini înmatriculate în acest an, în județul Botoșani, sunt Mercedes GL, prețul unui astfel de autovehicul ajungând la 50.000 de euro, Audi Q7, pentru care un botoșănean a plătit 70.000 de euro și BMW X6, care costă în jur de 60.000 de euro.

"Mai bine de 90% dintre mașinile a căror valoare este mare sunt înmatriculate pe firme", a precizat Marian Ciornea, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Printre cele mai scumpe masini, achizitonate anul trecut in Botosani, au fost un Audi Q7, pentru care proprietarul a platit nu mai putin de 368.000 de lei si un Volvo in valoare de 250.000 de lei, dar si un Lexus. Multe dintre aceste autoturisme sunt hibrid.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta