Crescătorii de ovine mai au la dispoziţie câteva zile pentru a accesa ajutorul de minimis pentru lână

Câteva zile mai au la dispoziţie crescătorii de ovine din judeţul Botoşani pentru a se înscrie în programul iniţiat de Ministerul Agriculturii pentru valorificarea lânii. Direcţia Agricolă îşi prelungeşte programul tocmai din acest motiv.

Crescătorii de ovine mai au la dispoziţie câteva zile pentru a accesa ajutorul de minimis pentru lână

Un comunicat al Direcţiei Agricole reaminteşte crescătorilor de ovine să vină la Direcția Agricolă Județeană Botoşani, până la 30 august 2017, pentru a se înscrie în registrul unic de evidenţă, să primească sprijinul financiar de 1 leu / kg pentru lâna comercializată.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 500, beneficiarii sunt persoane fizice care au atestat de producător, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale și persoane juridice. De asemenea, beneficiarii trebuie să dețină o exploataţie de ovine înregistrată în Registrul Național al Exploatațiilor și să facă dovada comercializării cantității de lână pentru care solicită acordarea sprijinului până la 1 iulie 2018.

În zilele de sâmbătă 26 aug. 2017 şi duminică 27 aug. 2017, specialiştii DAJ Botoşani vor fi implicaţi în preluarea şi înscrierea crescătorilor de ovine în registru, astfel că vor lucra în programul normal 08.00 – 16.00, pentru a veni în sprijinul crescătorilor de ovine.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
557

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2017

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
383

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...