Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local
BOTOSANI

Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local

Angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local au portofelele mai pline înainte de Paște. Pe lângă salarii, aceștia au primit și câte o primă de sărbători în bani sau tichete cadou.

Cei mai "bogați" la acest capitol sunt angajații societății Modern Calor, care au primit înainte de sărbătorile pascale primă de 350 de lei net. 

Angajații Eltrans au primit tichete cadou în cuantum de 250 de lei. Tichete cadou în cuantum de 150 de lei primesc și salariații societății Locativa, iar cei de la Urban Serv primesc câte o primă în sumă de 150 lei net.

Și salariații Nova Apaserv, societate din subordinea Consiliului Județean, primesc primă de Paște în cuantum de 100 de lei.

Sumele care se acordă salariaților societăților subordonate autorităților locale de sărbători sunt prevăzute în contractele colective de muncă de la nivelul fiecărei unități.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Municipalitatea mai primește un teren de la Armată, lângă Parcul Cornișa. Ce vrea să facă!

astăzi, 16:18
284

Municipalitatea a cerut ca terenul de peste 30.000 de metri pătrați, aflați în imediata apropiere a Parcului de agrement Cornișa, să fie transferat către administrația publică locală, d...

O primă licitație pentru modernizarea Stadionului Municipal

astăzi, 15:54
429

Una dintre investițiile avute în plan de municipalitate, despre care s-a vorbit și pe vremea vechii administrații, este modernizarea Stadionului Municipal și aducerea arenei sportive la stan...

Îngrijorarea primarului Cătălin Flutur: "Nu avem niciun fel de predicție față de bugetul pe anul viitor"

astăzi, 14:56
164

Primarul Cătălin Flutur susține că nu există niciun fel de "predicție" și totul se datorează "bramburelii" de la nivel central în condițiile în care se tot vor...