Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local
BOTOSANI

Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local

Angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local au portofelele mai pline înainte de Paște. Pe lângă salarii, aceștia au primit și câte o primă de sărbători în bani sau tichete cadou.

Cei mai "bogați" la acest capitol sunt angajații societății Modern Calor, care au primit înainte de sărbătorile pascale primă de 350 de lei net. 

Angajații Eltrans au primit tichete cadou în cuantum de 250 de lei. Tichete cadou în cuantum de 150 de lei primesc și salariații societății Locativa, iar cei de la Urban Serv primesc câte o primă în sumă de 150 lei net.

Și salariații Nova Apaserv, societate din subordinea Consiliului Județean, primesc primă de Paște în cuantum de 100 de lei.

Sumele care se acordă salariaților societăților subordonate autorităților locale de sărbători sunt prevăzute în contractele colective de muncă de la nivelul fiecărei unități.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Aglomerația din maxi-taxi și comportamentul unor șoferi, reclamate autorităților!

astăzi, 12:28
140

Prin vocea lui Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, au fost aduse în atenția reprezentanților municipalității o serie de reclamații venite din partea cetățe...

Bani alocaţi de Guvern pentru o primărie botoşăneană cu sechestru pe bunuri şi conturile blocate!

astăzi, 11:45
332

În şedinţa de Guvern de săptămâna trecută s-a alocat suma de 693.000 de lei, din fondul de rezervă, pentru Primăria comunei Mihălăşeni.Primăria comunei Mihălășeni a ...

Rectificare de buget la Primăria Botoşani: Bani alocaţi pentru profesori

astăzi, 11:34
192

Consilierii municipali au fost convocaţi, luni, într-o şedinţă de îndată pentru a aproba rectificarea bugetului local.Bugetul a fost rectificat cu suma de 610.000 lei, cei mai mul...