Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local
BOTOSANI

Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local

Angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local au portofelele mai pline înainte de Paște. Pe lângă salarii, aceștia au primit și câte o primă de sărbători în bani sau tichete cadou.

Cei mai "bogați" la acest capitol sunt angajații societății Modern Calor, care au primit înainte de sărbătorile pascale primă de 350 de lei net. 

Angajații Eltrans au primit tichete cadou în cuantum de 250 de lei. Tichete cadou în cuantum de 150 de lei primesc și salariații societății Locativa, iar cei de la Urban Serv primesc câte o primă în sumă de 150 lei net.

Și salariații Nova Apaserv, societate din subordinea Consiliului Județean, primesc primă de Paște în cuantum de 100 de lei.

Sumele care se acordă salariaților societăților subordonate autorităților locale de sărbători sunt prevăzute în contractele colective de muncă de la nivelul fiecărei unități.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Panouri de semnalizare amplasate greșit pe drumul Orășeni Deal-Vorona - FOTO

Luni, 21 August 2017
849

Încă de dimineață angajații Direcției Județene de Drumuri și Poduri au fost mobilizați și lucrează la repoziționarea acestor indicatoare, astfel încât, până la sf&a...

Elev eliminat din sala de examen la prima probă a Bacalaureatului de toamnă!

Luni, 21 August 2017
912

Un elev care susținea examenul de Bacalaureat la un centru de examen din municipiul Botoșani a fost eliminat din sală pentru tentativă de fraudă.Candidatul, absolvent al Liceului "Alexan...

Regulamentul privitor la furnizorii de utilități ce intervin pe străzile din Botoșani, întors de Prefectură

Luni, 21 August 2017
289

Un astfel de regulament a fost aprobat de aleșii municipali în luna iunie dar nu a primit viza de legalitate din partea Instituției Prefectului, din cauza unor neconcordanțe.Potrivit vice...