Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local
BOTOSANI

Cadouri financiare pentru angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local

Angajații societăților subordonate Consiliului Județean și Consiliului Local au portofelele mai pline înainte de Paște. Pe lângă salarii, aceștia au primit și câte o primă de sărbători în bani sau tichete cadou.

Cei mai "bogați" la acest capitol sunt angajații societății Modern Calor, care au primit înainte de sărbătorile pascale primă de 350 de lei net. 

Angajații Eltrans au primit tichete cadou în cuantum de 250 de lei. Tichete cadou în cuantum de 150 de lei primesc și salariații societății Locativa, iar cei de la Urban Serv primesc câte o primă în sumă de 150 lei net.

Și salariații Nova Apaserv, societate din subordinea Consiliului Județean, primesc primă de Paște în cuantum de 100 de lei.

Sumele care se acordă salariaților societăților subordonate autorităților locale de sărbători sunt prevăzute în contractele colective de muncă de la nivelul fiecărei unități.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1433

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
718

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
488

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...