​Weekend plin de muzică şi bună dispoziţie, la Botoşani

Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi din România, dintre care îi amintim pe Compact B, Andreea Antonescu, Nick (ex-N&D), Minodora, Matteo sau Radu Ille.

​Weekend plin de muzică şi bună dispoziţie, la Botoşani

Turneul Muzical Naţional - 2018, organizat în Anul Centenar, poposeşte la Botoşani, între 1 şi 3 iunie. Spectacolele vor avea loc în Centrul Vechi.

La sfârşitul săptămânii viitoare, municipiul Botoşani va fi gazda „Turneului Muzical Naţional - 2018”. Mai exact, în perioada 1 – 3 iunie, în Centrul Vechi, vor fi organizate o serie de concerte care vor marca Anul Centenar.

Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi din România, dintre care îi amintim pe Compact B, Andreea Antonescu, Nick (ex-N&D), Minodora, Matteo sau Radu Ille.

Organizatorii promit multe surprize, iar botoşănenii sunt aşteptaţi să participe la tombolele organizate de sponsorii evenimentului. „Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, sărbătorim 100% româneşte! Anul acesta, mai mult ca niciodată, ne mândrim cu identitatea noastră! Le vom dărui botoşănenilor spectacole aşa cum am făcut-o până acum: îmbrăcaţi în costume tradiţionale, pe o scenă grandioasă, artiştii noştri vor reorchestra câte o melodie din repertoriul personal pe ritmuri etno-dance” – transmit organizatorii.

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a ţinut să precizeze: „Sunt bucuros că acest turneu poposeşte şi la Botoşani. Împreună cu compania care se ocupă de organizare, vom încerca să le oferim botoşănenilor trei seri de muzică şi bună dispoziţie. Programul final al artiştilor care vor urca pe scenă urmează a fi definitivat săptămâna viitoare”.

Precizăm că pe lângă scenă, vor fi amenajate terase la care botoşănenii vor găsi produse tradiţionale şi băuturi. De asemenea, având în vedere faptul că evenimentul are loc de ziua copilului, în parcarea de la Magazinul Botoşani va fi organizat un parc de distracţii pentru cei mici.

Comunicat de presa

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: EcoAct, un nou proiect inițiat de Interact Botoșani

Luni, 11 Noiembrie 2019
211

Sâmbătă, 9 noiembrie a.c., în municipiul Botoșani a avut loc primul eveniment din cadrul proiectului EcoAct, inițiat de Interact Botoșani.Tinerii voluntari s-au gândit că&n...

Un bătrân a murit pe ambulanță, în drum spre Spitalul „Mavromati”

Luni, 11 Noiembrie 2019
963

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Pașcani, județul Iași, a căzut în fața casei părintești din localitatea Nicșeni, județul Botoșani, și nu s-a mai ridicat...

Fetiță de opt ani trimisă de urgență la Iași, după ce a fost diagnosticată cu un hematom pe creier

Luni, 11 Noiembrie 2019
4582

O fetiţă de doar opt ani a fost transportată în stare gravă la Iaşi, după ce medicii au descoperit un hematom la nivelul creierului.Micuţa, elevă la o şcoală din judeţ, a în...