​Weekend plin de muzică şi bună dispoziţie, la Botoşani

Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi din România, dintre care îi amintim pe Compact B, Andreea Antonescu, Nick (ex-N&D), Minodora, Matteo sau Radu Ille.

​Weekend plin de muzică şi bună dispoziţie, la Botoşani

Turneul Muzical Naţional - 2018, organizat în Anul Centenar, poposeşte la Botoşani, între 1 şi 3 iunie. Spectacolele vor avea loc în Centrul Vechi.

La sfârşitul săptămânii viitoare, municipiul Botoşani va fi gazda „Turneului Muzical Naţional - 2018”. Mai exact, în perioada 1 – 3 iunie, în Centrul Vechi, vor fi organizate o serie de concerte care vor marca Anul Centenar.

Pe scenă vor urca artişti cunoscuţi din România, dintre care îi amintim pe Compact B, Andreea Antonescu, Nick (ex-N&D), Minodora, Matteo sau Radu Ille.

Organizatorii promit multe surprize, iar botoşănenii sunt aşteptaţi să participe la tombolele organizate de sponsorii evenimentului. „Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, sărbătorim 100% româneşte! Anul acesta, mai mult ca niciodată, ne mândrim cu identitatea noastră! Le vom dărui botoşănenilor spectacole aşa cum am făcut-o până acum: îmbrăcaţi în costume tradiţionale, pe o scenă grandioasă, artiştii noştri vor reorchestra câte o melodie din repertoriul personal pe ritmuri etno-dance” – transmit organizatorii.

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a ţinut să precizeze: „Sunt bucuros că acest turneu poposeşte şi la Botoşani. Împreună cu compania care se ocupă de organizare, vom încerca să le oferim botoşănenilor trei seri de muzică şi bună dispoziţie. Programul final al artiştilor care vor urca pe scenă urmează a fi definitivat săptămâna viitoare”.

Precizăm că pe lângă scenă, vor fi amenajate terase la care botoşănenii vor găsi produse tradiţionale şi băuturi. De asemenea, având în vedere faptul că evenimentul are loc de ziua copilului, în parcarea de la Magazinul Botoşani va fi organizat un parc de distracţii pentru cei mici.

Comunicat de presa

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Aristocrația bugetară mai bifează o reușită: salariaților la stat nu li se mai poate popri salariul!

astăzi, 19:19
129

Sumele destinate plăţii salariilor personalului din instituţiile publice, aflate în conturi deschise la unităţile de trezorerie şi societăţi bancare, nu pot face obiectul executării sil...

Începând cu anul școlar 2020-2021, elevii vor circula gratuit, pe baza carnetului de elev vizat

astăzi, 18:48
329

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a anunţat, luni, că se va deconta transportul elevilor, urmând a fi luate mai multe măsuri, astfel încât problema să fie rezolvată atâ...

Prefectura județului pregătește Ceremonialul Zilei Unirii Principatelor Române

astăzi, 18:39
66

Instituția Prefectului Județului Botoșani a ținut astăzi o ședință de pregătire a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române. În cadrul acesteia s-a...