Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO

Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO
Școala Gimnaziala nr. 1 Lunca a prezentat, pe 30 mai, un frumos și emoționant spectacol dedicat zilei copilului, o sărbătoare de care ne bucurăm, în mod diferit, la fiecare vârstă.

Evenimentul a cuprins patru momente diferite.

În prima parte a spectacolului, elevii Școlii Lunca au prezentat diverse programe artistice pentru susținerea colegului lor, Alexandru Hemen, elev în clasa a VIII-a, diagnosticat cu LINFOM BURKITT ABDOMINAL.

Totodată, evenimentul a găzduit și un moment literar. Constantin Iftime a lansat două cărți de poezie la Școala din satul său natal. Au fost  prezentate elevilor și cadrelor didactice de la Școala Lunca, precum și locuitorilor din comună, volumele "Elefantul de câmpie", apărut în februarie a.c. la Editura "Cartea Românească", editura Uniunii Scriitorilor din România, și "Zlătunoaia pentru toți", carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

In cea de-a treia parte a spectacolului, cei prezenți au avut prilejul de a viziona un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric Comorile Luncii, indrumat de catre coregraful IONEL PETRISORU, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate.

Manifestația s-a încheiat într-o notă motivantă. Elevii care s-au remarcat cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare au fost premiați de ing. Valeriu Iftime, director general al grupului de firme ELSACO, și de către primarul comunei Lunca, Marcel Marcu. 


(Sursa Foto: Facebook)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1315

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
584

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
856

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...