Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO

Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO
Școala Gimnaziala nr. 1 Lunca a prezentat, pe 30 mai, un frumos și emoționant spectacol dedicat zilei copilului, o sărbătoare de care ne bucurăm, în mod diferit, la fiecare vârstă.

Evenimentul a cuprins patru momente diferite.

În prima parte a spectacolului, elevii Școlii Lunca au prezentat diverse programe artistice pentru susținerea colegului lor, Alexandru Hemen, elev în clasa a VIII-a, diagnosticat cu LINFOM BURKITT ABDOMINAL.

Totodată, evenimentul a găzduit și un moment literar. Constantin Iftime a lansat două cărți de poezie la Școala din satul său natal. Au fost  prezentate elevilor și cadrelor didactice de la Școala Lunca, precum și locuitorilor din comună, volumele "Elefantul de câmpie", apărut în februarie a.c. la Editura "Cartea Românească", editura Uniunii Scriitorilor din România, și "Zlătunoaia pentru toți", carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

In cea de-a treia parte a spectacolului, cei prezenți au avut prilejul de a viziona un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric Comorile Luncii, indrumat de catre coregraful IONEL PETRISORU, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate.

Manifestația s-a încheiat într-o notă motivantă. Elevii care s-au remarcat cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare au fost premiați de ing. Valeriu Iftime, director general al grupului de firme ELSACO, și de către primarul comunei Lunca, Marcel Marcu. 


(Sursa Foto: Facebook)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Kazuo Ishiguro - URIAŞUL ÎNGROPAT

astăzi, 10:22
17

"Căci să te temi de moarte, cetățeni, nu este nimic altceva decât să-ți închipui că ești înțelept fără să fii; înseamnă să crezi că știi ceea ce nu știi. ...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 10:09
63

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

În comă, după ce a încercat să își pună capăt zilelor cu erbicid!

astăzi, 09:16
565

Nu a suportat gândul că ar putea să trăiască fără soție și copii! Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Drăgușeni, a încercat să își pună capăt zilelo...