Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO

Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO
Școala Gimnaziala nr. 1 Lunca a prezentat, pe 30 mai, un frumos și emoționant spectacol dedicat zilei copilului, o sărbătoare de care ne bucurăm, în mod diferit, la fiecare vârstă.

Evenimentul a cuprins patru momente diferite.

În prima parte a spectacolului, elevii Școlii Lunca au prezentat diverse programe artistice pentru susținerea colegului lor, Alexandru Hemen, elev în clasa a VIII-a, diagnosticat cu LINFOM BURKITT ABDOMINAL.

Totodată, evenimentul a găzduit și un moment literar. Constantin Iftime a lansat două cărți de poezie la Școala din satul său natal. Au fost  prezentate elevilor și cadrelor didactice de la Școala Lunca, precum și locuitorilor din comună, volumele "Elefantul de câmpie", apărut în februarie a.c. la Editura "Cartea Românească", editura Uniunii Scriitorilor din România, și "Zlătunoaia pentru toți", carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

In cea de-a treia parte a spectacolului, cei prezenți au avut prilejul de a viziona un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric Comorile Luncii, indrumat de catre coregraful IONEL PETRISORU, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate.

Manifestația s-a încheiat într-o notă motivantă. Elevii care s-au remarcat cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare au fost premiați de ing. Valeriu Iftime, director general al grupului de firme ELSACO, și de către primarul comunei Lunca, Marcel Marcu. 


(Sursa Foto: Facebook)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

astăzi, 23:20
67

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
157

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
404

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...