Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO

Ziua Copilului, la Lunca: Lansare de carte, spectacol şi premieri ale fiilor satului! FOTO
Școala Gimnaziala nr. 1 Lunca a prezentat, pe 30 mai, un frumos și emoționant spectacol dedicat zilei copilului, o sărbătoare de care ne bucurăm, în mod diferit, la fiecare vârstă.

Evenimentul a cuprins patru momente diferite.

În prima parte a spectacolului, elevii Școlii Lunca au prezentat diverse programe artistice pentru susținerea colegului lor, Alexandru Hemen, elev în clasa a VIII-a, diagnosticat cu LINFOM BURKITT ABDOMINAL.

Totodată, evenimentul a găzduit și un moment literar. Constantin Iftime a lansat două cărți de poezie la Școala din satul său natal. Au fost  prezentate elevilor și cadrelor didactice de la Școala Lunca, precum și locuitorilor din comună, volumele "Elefantul de câmpie", apărut în februarie a.c. la Editura "Cartea Românească", editura Uniunii Scriitorilor din România, și "Zlătunoaia pentru toți", carte apărută în aceste zile la Editura Gri, editura Asociației reporterilor din România.

In cea de-a treia parte a spectacolului, cei prezenți au avut prilejul de a viziona un moment artistic susținut de Ansamblul Folcloric Comorile Luncii, indrumat de catre coregraful IONEL PETRISORU, cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate.

Manifestația s-a încheiat într-o notă motivantă. Elevii care s-au remarcat cu rezultate deosebite la diferite concursuri și olimpiade școlare au fost premiați de ing. Valeriu Iftime, director general al grupului de firme ELSACO, și de către primarul comunei Lunca, Marcel Marcu. 


(Sursa Foto: Facebook)
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

EURES: 412 locuri de muncă în Olanda!

astăzi, 12:18
86

Botoșănenii interesați să lucreze pentru angajatorii din Olanda au la dispoziție posturi de operatori la mașini pentru bulbi de flori, la sortare și împachetare bulbi de flori, culegător...

Comunicat - Marius Budăi: "Antreprenorii care au firme vor putea retrage dividendele în fiecare trimestru, nu doar la finalul anului fiscal"

astăzi, 12:11
60

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a anunțat că Parlamentul a adoptat și a trimis spre promulgare legea care oferă f...

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018, publicate marți. Când se pot depune contestațiile

astăzi, 11:26
230

​Primele rezultate la Evaluarea Națională 2018 vor fi publicate marți, până la ora 12.00, rezultatele finale urmând a fi afișate sâmbătă, după soluționarea contestațiilor...