Uniunea Armenilor din Botoșani împreună cu Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” au dat startul unui nou concurs de lucrări plastice

Uniunea Armenilor din Botoșani împreună cu Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” au dat startul unui nou concurs de lucrări plastice

Uniunea Armenilor din România, sucursala Botoșani, împreună cu Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, vă invită să vă înscrieți la concursul de lucrări plastice “Andronic Țăranu”, Botoșani 2020. 

Înscrierea are loc în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020 și are ca temă obiceiurile, tradițiile, simbolistica, istoria, personalitățile și monumentele istorice care au aparținut armenilor din Botoșani sau din Romania.

Concurenții vor fi împărțiți pe doua categorii: tineri artiști din licee dar și artiști consacrați.

Lucrările vor fi prezentate la Galeriile de Arta "Ștefan Luchian" Botoșani în perioada 17 septembrie – 30 septembrie 2020.

În cadrul vernisajului se vor acorda premii și diplome de participare pentru fiecare categorie de participanți. Acestea vor fi stabilite în urma jurizării făcute de către reprezentanți din domeniu, profesori de educație plastică și reprezentanți ai organizatorilor.

Artiștii plastici interesați de concurs, precum și profesorii de specialitate pot obține relații la Uniunea Armenilor din Botoșani și Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”.

 

Spune-ne opinia ta