Traian Apetrei a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Mihai Eminescu

Un ton mai abrupt în dialogul cu diriguitorii şi, finalmente, redarea strălucirii instituţiei teatrale din Botoşani- acestea sunt planurile cu care Traian Apetrei porneşte într-un nou mandat la conducerea Teatrului Mihai Eminescu.

Traian Apetrei a obţinut un nou mandat la conducerea Teatrului Mihai Eminescu

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Şi asta după ce a încheiat procedura de evaluare în cadrul concursului organizat de Consiliul Local pentru conducerea Teatrului Mihai Eminescu, instituţie vitregită în prezent prin "confiscarea" sediului şi mutarea în Casa Tineretului.

Traian Apetrei a promovat cu 9,94 evaluarea, obţinând 9,88 la evaluarea proiectului de management şi 10,00 la interviu. Rezultatul obţinut de directorul Teatului va fi validat în următoarea şedinţă de Consiliu Local, urmând ca noul contract de management să fie valabil începând cu 1 iunie.

"Să punem mână de la mână, putere de la putere, acesta este obiectivul principal. Până acum am mers pe ideea "cu vorba bună", de a-i convinge cu curtoazie şi cu vorbe dulci, de acum vom fi mai duri, vom coborî milităria din pod în privinţa clădirii Teatrului. Noi am dat în urmă cu şase ani clădirea înapoi Primăriei, nu avem o responsabilitate directă, dar ca botoşănean, ca om care se apropie de margine, trebuie să facem ceva, să nu o lăsăm aşa. Vrem să redăm strălucirea teatrului, să îl repunem în locul în care merită. Îmi mai doresc menţinerea trupei "în priză", acum avem concurs pentru trecerea într-o treaptă superioară a unor colegi", spune Traian Apetrei.

Traian Apetrei se află la conducerea Teatrului Mihai Eminescu din 2006.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

GINA PATRASCU - Teatrul naste botosaneni!

Sâmbătă, 28 Februarie 2009
327