Manifestare cultural artistică dedicată muzicii și tinerilor artiști din Dorohoi

Manifestare cultural artistică dedicată muzicii și tinerilor artiști din Dorohoi

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, începând cu ora 17:00, va avea loc la Sala Teatrului Dorohoi o manifestare cultural artistică dedicată muzicii și tinerilor artiști dorohoieni. Primăria Municipiului Dorohoi, prin Casa Municipală de Cultură Dorohoi, în colaborare cu prof. Liviu Ciulei au pregătit o seară de bună dispoziție, într-o atmosferă de weekend cu muzică și relaxare.

Intitulată sugestiv „613 NOTE MUZICALE”, evenimentul își propune pe de o parte, să marcheze împlinirea a 613 ani de atestare documentară a municipiului Dorohoi, iar pe de altă parte, să evidențieze modul prin care muzica poate deveni un liant dintre sensibilitatea și romantismul sufletului, dintre trecut și viitor.

“Din dorința de a promova și susține tinerele talente ale orașului, ne-am propus ca în cadrul acestui eveniment să performeze tineri artiști ai municipiului Dorohoi. Proiectul de față vizează crearea unui cadru propice care să contribuie la îmbunătățirea percepției publicului dorohoian, în special al publicului tânăr, față de elemente ale culturii românești. Ne propunem astfel, să contribuim la formarea unui public capabil să aleagă în cunoștință de cauză genul muzical care îl caracterizează”, au declarat organizatorii evenimentului.

 Accesul la eveniment este gratuit, iar pentru siguranța tuturor vor fi păstrate toate normele legale aflate în vigoare.

 

 

Spune-ne opinia ta