LA MULTI ANI, Ana Maria Alexie! - VIDEO

LA MULTI ANI, Ana Maria Alexie! - VIDEO

 ANA MARIA ALEXIE  

Anul trecut a obţinut Premiul I, Premiul pentru cea mai bună interpretare acapella şi Premiul Realitatea Media la Festivalul European Camena, de la Piatra Neamt. Are doar 15 ani, împliniţi pe 10 ianuarie, iar palmaresul realizărilor artistice de până acum îi deschide uşa către făurirea viselor în zona muzicală.

Ana Maria Alexie sau Amy, cum îşi spune mai nou pe scenă, este născută la Dorohoi, oraş care aduce la fiecare început de primăvară vestitul Festival de Muzică Uşoară "Mărţişor Dorohoian" de unde tânăra localnică a plecat în 2008 cu premiul I obţinut la categoria ei de vârstă.

Ana Maria a făcut parte din grupul de copii "Voces" cu care a înregistrat două albume produse la Electro Star Oneşti. În acest timp s-a pregătit cu profesorul Paul Ciprian Mihai. În prezent, adolescenta născută în oraşul natal al băieţilor de la Fără Zahăr se pregăteşte cu Sorina Pădurariu de la Palatul Copiilor din Iaşi.

Încă de la vârsta 10 ani, Ana Maria colindă festivalurile muzicale încercând nu numai să-şi facă un nume în muzică ci mai ales să-şi formeze talentul, să se obişnuiască cu scena, cu publicul, cu lumea aceasta în care se pare că a intrat.

Recent, dorohoianca a înregistrat o piesă (aici o puteţi asculta) compusă de tânărul Tony Ray din Iaşi cunoscut însă pentru colaborările cu o serie de nume cunoscute ale showbizului autohton. Piesa intitulată "I feel" a fost deja postată pe canalul Youtube şi are deja înregistrat un număr însemnat de accesări.

Ana Maria a interpretat anul trecut imnul primului târg de sport organizat în Bucureşti la World Trade Plaza.

Printre premiile obţinute de Ana Maria Alexie, care dovedesc de altfel talentul cu care s-a născut, amintim: Premiul special la Festivalul International "Ceata lui Pitigoi", Galati-2006, Premiul II la Festivalul National "Fiero", Iasi- 2007, Premiul II la Festivalul "Ghiocelul de argint", Barlad- 2008, Premiul "Radio Iasi" la festivalul "Ghiocelul de argint", Barlad- 2009, Premiul III la Festivalul "Ghiocelul de argint", Barlad- 2009 sau Trofeul la Festivalul "Tinere Sperante", Ipotesti, 2009.

Echipa Top Românesc mizează pe talentul tinerei artiste pentru că vocea, talentul şi ambiţia de a reuşi o pot recomanda pentru un succes muzical.

Sursa: slagartop.wordpress.com

Vezi si: ANA MARIA ALEXIE - Frumusetea are chipul ei

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
342

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
190

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...