Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean a ajuns să întoarcă scaunele juriului de la Vocea României. Este vorba de botoșăneanul Mădălin Antonesei.

Mădălin Antonesei s-a născut pe 13 februarie 1992, în Botoşani, a urmat clasele primare la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botosani, după care, îndrumat de părinţi, a hotărât să studieze muzica, astfel că s-a înscris la Liceul de Artă "Ştefan Luchian", la chitară clasică, sub îndrumarea profesoarei Ioana Popovici. Începand din clasa a X-a a trecut sub îndrumarea profesoarei Carmen Cojocariu, care l-a ajutat să progreseze mai rapid, fapt ce i-a premis să participe şi la primele concursuri, cu rezultate notabile.

Ceva mai târziu, participa la Olimpiada Natională de Interpretare Instrumentală şi la Concursul "George Georgescu", unde a obţinut Premiul I, dar și la multe alte consursuri, fiind un excelent “produs” al Liceul de Artă "Ştefan Luchian",  care, deși nu dă cei mai buni matematicieni, se pare că dă cei mai buni muzicieni din România! 

Astăzi cadru didactic, profesor de chitară la o școală de muzică din București, Mădălin Antonesei a stârnit interesul lui Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, dar până la urmă a ales să intre în echipa lui Tudor Chrilă!

La Botoșani, Mădălin Antonesei este cunoscut mai ales iubitorilor de folk, care l-au recunoscut ca fiind băiatul rebel din trupa "Pasiuni pe corzi", unde Mădălin a cântat alături de colegii săi de liceu în numeroase concerte. Da, vremuri de mult uitate, dar care au dus la crearea unei personalități a cărei voci a intrat astăzi în cel mai mare concurs muzical din țară, VOCEA ROMÂNIEI!

Pentru cei care nu au reușit să vadă live reprezentația botoșăneanului, îi invităm să o facă aici: 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Începem să aplicăm “soluția norvegiană”? Amenzi de până la 6.000 de lei pentru unitățile care vând băuturi alcoolice minorilor!

astăzi, 12:25
427

Pentru cei care au călătorit mult, și nu vorbesc din cărți, nu este un secret că unele capitale, precum Paris, Geneva, Zurich, Copenhaga sau Oslo, sunt printre cele mai scumpe orașe din Europa,...

Vine cu adevărat schimbarea în învățământ? Ministrul Educației: "Să învățam să gândim, nu să reproducem! Elevii muncesc mai mult decât părinții lor!"

astăzi, 10:27
364

Noul ministru al Educației, Monica Anisie, care este profesor de limbă română de aproximativ 25 de ani, pare a face parte dintr-o generație de profesori pe care societatea românească ...

De ce nu mai pleacă românii în Italia? Ciobanii români sunt exploatați în Italia, plătiți cu 2,5 euro pe oră, și fără nicio zi liberă!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
779

În ultimii ani, exodul românilor nu a mai urmat cursul început în anii 1990, ci a început să se îndrepte spre partea de nord a Europei, cu preponderență spre Ang...