Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean a ajuns să întoarcă scaunele juriului de la Vocea României. Este vorba de botoșăneanul Mădălin Antonesei.

Mădălin Antonesei s-a născut pe 13 februarie 1992, în Botoşani, a urmat clasele primare la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botosani, după care, îndrumat de părinţi, a hotărât să studieze muzica, astfel că s-a înscris la Liceul de Artă "Ştefan Luchian", la chitară clasică, sub îndrumarea profesoarei Ioana Popovici. Începand din clasa a X-a a trecut sub îndrumarea profesoarei Carmen Cojocariu, care l-a ajutat să progreseze mai rapid, fapt ce i-a premis să participe şi la primele concursuri, cu rezultate notabile.

Ceva mai târziu, participa la Olimpiada Natională de Interpretare Instrumentală şi la Concursul "George Georgescu", unde a obţinut Premiul I, dar și la multe alte consursuri, fiind un excelent “produs” al Liceul de Artă "Ştefan Luchian",  care, deși nu dă cei mai buni matematicieni, se pare că dă cei mai buni muzicieni din România! 

Astăzi cadru didactic, profesor de chitară la o școală de muzică din București, Mădălin Antonesei a stârnit interesul lui Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, dar până la urmă a ales să intre în echipa lui Tudor Chrilă!

La Botoșani, Mădălin Antonesei este cunoscut mai ales iubitorilor de folk, care l-au recunoscut ca fiind băiatul rebel din trupa "Pasiuni pe corzi", unde Mădălin a cântat alături de colegii săi de liceu în numeroase concerte. Da, vremuri de mult uitate, dar care au dus la crearea unei personalități a cărei voci a intrat astăzi în cel mai mare concurs muzical din țară, VOCEA ROMÂNIEI!

Pentru cei care nu au reușit să vadă live reprezentația botoșăneanului, îi invităm să o facă aici: 

 

Spune-ne opinia ta