Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean la VOCEA ROMÂNIEI. Mădălin Antonesei a întors trei scaune!

Încă un botoșănean a ajuns să întoarcă scaunele juriului de la Vocea României. Este vorba de botoșăneanul Mădălin Antonesei.

Mădălin Antonesei s-a născut pe 13 februarie 1992, în Botoşani, a urmat clasele primare la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botosani, după care, îndrumat de părinţi, a hotărât să studieze muzica, astfel că s-a înscris la Liceul de Artă "Ştefan Luchian", la chitară clasică, sub îndrumarea profesoarei Ioana Popovici. Începand din clasa a X-a a trecut sub îndrumarea profesoarei Carmen Cojocariu, care l-a ajutat să progreseze mai rapid, fapt ce i-a premis să participe şi la primele concursuri, cu rezultate notabile.

Ceva mai târziu, participa la Olimpiada Natională de Interpretare Instrumentală şi la Concursul "George Georgescu", unde a obţinut Premiul I, dar și la multe alte consursuri, fiind un excelent “produs” al Liceul de Artă "Ştefan Luchian",  care, deși nu dă cei mai buni matematicieni, se pare că dă cei mai buni muzicieni din România! 

Astăzi cadru didactic, profesor de chitară la o școală de muzică din București, Mădălin Antonesei a stârnit interesul lui Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu, dar până la urmă a ales să intre în echipa lui Tudor Chrilă!

La Botoșani, Mădălin Antonesei este cunoscut mai ales iubitorilor de folk, care l-au recunoscut ca fiind băiatul rebel din trupa "Pasiuni pe corzi", unde Mădălin a cântat alături de colegii săi de liceu în numeroase concerte. Da, vremuri de mult uitate, dar care au dus la crearea unei personalități a cărei voci a intrat astăzi în cel mai mare concurs muzical din țară, VOCEA ROMÂNIEI!

Pentru cei care nu au reușit să vadă live reprezentația botoșăneanului, îi invităm să o facă aici: 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Poate de asta avea nevoie România: un cârciumar la conducerea Protecției Consumatorilor. Cozminsch a băgat spaima în patronii din toată țara

Joi, 20 Februarie 2020
2087

Ceea ce la început părea o glumă proastă, adică să pui un cârciumar director la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor din România, pare că începe să d...

Peste 4 milioane de români lucrează și în week-end ca să trăiască! Peste două milioane de femei abia își văd soții și copiii în week-end!

Miercuri, 19 Februarie 2020
559

Potrivit datelor oficiale, sâmbăta lucrează în România peste 4,2 milioane de persoane. Cei mai mulți sunt din grupa de vârstă 35-44 de ani, adică 1,12 milioane de oameni, ...

Un medic botoșănean stabilit în Germania a trimis 300 de paturi pentru pacienții din România

Miercuri, 19 Februarie 2020
12946

O donație importantă a fost făcută de un medic botoșănean stabilit în Germania. Iulia Baltag este medic ginecolog la clinica din Annaberg, iar acesta a trimis 300 de paturi medicale pentru...