Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! FOTO - VIDEO

Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! FOTO - VIDEO

Sute de copii au fost sâmbătă oaspeții de seamă la Sala Polivalentă din Botoșani, la un eveniment foarte așteptat atât de prichindei cât și de părinți.

Gașca Zurli, cea mai apreciată trupă pentru copii, a revenit sâmbătă la Botoșani cu spectacolul „În jurul lumii”. Timp de aproape o oră și jumătate, cei mici dar și cei mari au cântat și au dansat împreună cu personajele Zurli.

Chiar dacă Sala Polivalentă nu a mai fost plină, așa cum s-a întâmplat la precedentele evenimente, cei care și-au adus copiii la spectacolul „În jurul lumii”, nu au regretat. O organizare impecabilă, un spectacol educativ, melodii foarte cunoscute dar și cântece noi. A fost rețeta perfectă pentru încă un eveniment foarte reușit.

Mirela Retegan sau „Tanti prezentatoarea” a mers în sală, a cântat și a dansat cu copiii iar la final a oferit autografe și a făcut fotografii cu toți cei care au așteptat-o.

Înainte de încheierea spectacolului, Mirela Retegan le-a dat o veste bună copiilor. A promis că Botoșaniul rămâne pe harta Zurli. Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Truli și celelalte personaje vor reveni în toamna viitoare la Botoșani cu încă un spectacol.

Vă invităm să urmăriți și câteva imagini surprinse la acest spectacol.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
58

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
87

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
81

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...