Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă!

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă!

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct în timp ce se afla pe scenă. Acesta juca într-o piesă de teatru la Craiova. I s-a făcut brusc rău și a vrut să iasă afară pentru a lua o gura de aer.

Florin Busuioc a leşinat, iar medicii au fost chemaţi imediat. Doi medici tineri au fost chemaţi de urgenţă la spital şi au reuşit să ducă la bun sfârşit operaţia. Medicii i-au montat un stent şi spun că intervenţia chirurgicală a fost una reuşită. Florin Busuioc are 56 de ani şi revenise recent pe scenă. 

„Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la Bucureşti la Craiova. Din cauza ceţii oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat, pentru Libertatea, Raed Arafat, chiar înainte de finalizarea operaţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent. "Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine", a declarat purtătorul de cuvânt.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
46

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
67

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
135

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...