DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO

DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO
Are 14 ani si s-a nascut in Botosani. A uimit juriul de la "Romanii au talent" cu exerciţiile sale de contorsionism.

Născut pe 15 iunie 1998, Darius Bulzan face contorsionism de la vârsta de 8 ani şi a participat la nenumărate concursuri, la care a câştigat premiul I.

A activat la Palatul Copiilor Botosani si a fost elev al Scolii 6 din municipiul Botosani.

In prezent, este în clasa a VIII-a la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti. Darius face balet doua ore pe zi în cadrul programului şcolar.

În timpul liber îi place să cânte, să compună muzică, să facă ore la pian, iar la vară doreşte să ia lecţii de canto. Este conştient că baletul nu este ceea ce va face în viitor, dar contorsionismul este activitatea care îl relaxează. Până la această vârsta se bucură de faptul că nu a avut niciodata probleme cu articulaţiile sau vreo durere de spate.

La "Românii au talent" nu a avut emoţii, dar i-a fost teamă să nu greşească ceva, a spus Darius în exclusivitate pentru Radio România Online. Nici juriul nu l-a speriat, iar reacţia de la finalul prezentării lui nu l-a surprins. Ştie că nu are mari şanse de a câştiga marele premiu, dar speră să ajungă în finală.

La cele 55 kg şi la 1,73 m, Darius poate realiza elemente de contorsionism greu de imaginat. De la un simplu şpagat, sfoară sau podul, până la exerciţii complexe. Doreşte să ajungă la performanţa de a executa anumite elemente într-o singură mână, însă toate astea după multă muncă fizică, după mult antrenament.


VEZI SI Botosaneanul zilei - DARIUS BULZAN

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gheorghe Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Pe ce loc se află antrenorul FC Botoșani!

astăzi, 15:33
179

Gheorghe Hagi este cel mai experimentat dintre cei 14 tehnicieni care iau startul în ediția 2018-2019 a Ligii 1.  În plus, antrenorul Viitorului este singurul care are în palma...

Poliţiştii rutieri, către Klaus Iohannis: În 2019 vor muri peste 2.000 de persoane în accidente!

astăzi, 14:39
429

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac refe...

ANM: Vremea din această perioadă nu se încadrează într-un normal climatologic

astăzi, 14:25
189

“Vremea va fi în general instabilă în toate aceste zile, instabilitatea se va manifesta pe arii mai extinse în zonele de munte şi local în celelalte regiuni. Asta &icir...