DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO

DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO
Are 14 ani si s-a nascut in Botosani. A uimit juriul de la "Romanii au talent" cu exerciţiile sale de contorsionism.

Născut pe 15 iunie 1998, Darius Bulzan face contorsionism de la vârsta de 8 ani şi a participat la nenumărate concursuri, la care a câştigat premiul I.

A activat la Palatul Copiilor Botosani si a fost elev al Scolii 6 din municipiul Botosani.

In prezent, este în clasa a VIII-a la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti. Darius face balet doua ore pe zi în cadrul programului şcolar.

În timpul liber îi place să cânte, să compună muzică, să facă ore la pian, iar la vară doreşte să ia lecţii de canto. Este conştient că baletul nu este ceea ce va face în viitor, dar contorsionismul este activitatea care îl relaxează. Până la această vârsta se bucură de faptul că nu a avut niciodata probleme cu articulaţiile sau vreo durere de spate.

La "Românii au talent" nu a avut emoţii, dar i-a fost teamă să nu greşească ceva, a spus Darius în exclusivitate pentru Radio România Online. Nici juriul nu l-a speriat, iar reacţia de la finalul prezentării lui nu l-a surprins. Ştie că nu are mari şanse de a câştiga marele premiu, dar speră să ajungă în finală.

La cele 55 kg şi la 1,73 m, Darius poate realiza elemente de contorsionism greu de imaginat. De la un simplu şpagat, sfoară sau podul, până la exerciţii complexe. Doreşte să ajungă la performanţa de a executa anumite elemente într-o singură mână, însă toate astea după multă muncă fizică, după mult antrenament.


VEZI SI Botosaneanul zilei - DARIUS BULZAN

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razii ale poliţiştilor printre agenţii economici! Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei

astăzi, 10:01
160

Zeci de poliţişti au efectuat, joi şi vineri, razii în întreg judeţul pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit şi impunerea normelor rutiere.Astfel, au fost legiti...

Un şofer ce transporta lemne fără acte a fugit când a fost tras pe dreapta de poliţişti!

astăzi, 09:43
334

Un tânăr ce transporta material lemnos fără documente a încercat să fugă de poliţişti, însă s-a ales cu o amendă uriaşă şi cu lemnul confiscat.S-a întâmpl...

Fost primar chemat în judecată de instituţia pe care a condus-o pentru o pagubă de zeci de mii de euro!

astăzi, 09:04
1037

Procesul a fost deschis de Primăria Truşeşti împotriva lui Mihai Puruhniuc, fostul şef al administraţiei publice locale, pentru recuperarea unei sume de 135.000 de lei.Suma a...