DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO

DARIUS BULZAN, botosaneanul care a uimit la "Romanii au talent"! VIDEO
Are 14 ani si s-a nascut in Botosani. A uimit juriul de la "Romanii au talent" cu exerciţiile sale de contorsionism.

Născut pe 15 iunie 1998, Darius Bulzan face contorsionism de la vârsta de 8 ani şi a participat la nenumărate concursuri, la care a câştigat premiul I.

A activat la Palatul Copiilor Botosani si a fost elev al Scolii 6 din municipiul Botosani.

In prezent, este în clasa a VIII-a la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti. Darius face balet doua ore pe zi în cadrul programului şcolar.

În timpul liber îi place să cânte, să compună muzică, să facă ore la pian, iar la vară doreşte să ia lecţii de canto. Este conştient că baletul nu este ceea ce va face în viitor, dar contorsionismul este activitatea care îl relaxează. Până la această vârsta se bucură de faptul că nu a avut niciodata probleme cu articulaţiile sau vreo durere de spate.

La "Românii au talent" nu a avut emoţii, dar i-a fost teamă să nu greşească ceva, a spus Darius în exclusivitate pentru Radio România Online. Nici juriul nu l-a speriat, iar reacţia de la finalul prezentării lui nu l-a surprins. Ştie că nu are mari şanse de a câştiga marele premiu, dar speră să ajungă în finală.

La cele 55 kg şi la 1,73 m, Darius poate realiza elemente de contorsionism greu de imaginat. De la un simplu şpagat, sfoară sau podul, până la exerciţii complexe. Doreşte să ajungă la performanţa de a executa anumite elemente într-o singură mână, însă toate astea după multă muncă fizică, după mult antrenament.


VEZI SI Botosaneanul zilei - DARIUS BULZAN

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Soarta meciului dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, decisă de ninsoare!

astăzi, 12:26
246

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out ...

România 100: "Unirea de la 27 martie 1918 a fost posibilă deoarece românii basarabeni au avut atunci o clasă politică matură, responsabilă și iubitoare de neam"

astăzi, 12:10
106

Știri.Botoșani.Ro va prezenta în fiecare zi, până pe 27 martie 2018, opinii, mărturii, date istorice menite să vină în întâmpinarea unui moment important din d...

Patru elevi din județul Botoșani, calificaţi la faza naţională a Olimpiadei "Universul cunoaşterii prin lectură"!

astăzi, 11:30
449

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada "Universul cunoaşterii prin lectură". Patru elevi din mediul rural, care au participat la faz...