Concursul Național de Dans "Tărâmul copilăriei"

Concursul Național de Dans "Tărâmul copilăriei"
Sâmbătă, 1 iunie 2013, începând cu ora 10, se va desfășura la Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani a VII-a ediție a Concursului Național de Dans "Tărâmul copilăriei", concurs organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani și Clubul Sportiv "Pro Dance" Botoșani.

"Concursul se adresează tuturor copiilor şi elevilor din judeţul Botoşani sau din ţară, înscrişi într-o formă de învăţământ de stat sau din sistem privat  care nu urmăresc construirea unei cariere în dansul sportiv, ci doar acelora care abordează exclusiv dansul de tip sincronizat specific scenelor de spectacole, nu ringurilor de dans profesionist şi care, alături de alte interese extra-curriculare, sunt atraşi de această formă de expresie şi artă", transmit organizatorii.
         
Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: amatori şi pregătire de specialitate, şi patru categorii de vârstă: mini, copii, cadeţi, şi juniori.

În concurs sunt înscrise 46 de formaţii, din judeţele Argeş, Botoşani, Buzău, Constanţa, Dolj si Iasi, cu 53 de dansuri.
 
"Urându-le succes concurenților, vă invităm să asistați la acest aveniment și să vă încurajați formațiile preferate", a precizat Liviu Andronic, managerul Școlii Populare de Arte și Meserii Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
13

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
173

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
29

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...