Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!

Cheia Sol, din nou alături de Filarmonica Botoşani!
Copiii de la grupul Cheia Sol au pregătit în preajma sărbătorilor o frumoasă poveste de iarnă. Continuând tradiţia începută anul trecut, membrii grupului Cheia Sol sunt deja pe ultima sută de metri cu pregătirea concertului pe care îl vor susţine alături de Filarmonica Botoşani.

Succesul înregistrat anul trecut cu acest concert i-a determinat pe membrii grupului Cheia Sol să mai scrie o pagină în agenda sufletului plin de emoţie al publicului botoşănean. Astfel, pe data de 18 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, botoşănenii sunt invitaţi la concertul extraordinar de Crăciun Deschide uşa, creştine! susţinut de Filarmonica Botoşani alături de Oana Puşcaşu şi copiii de la grupul Cheia Sol.

Orchestra va susţine uvertura Spărgătorul de nuci (Ceaikovschi) şi suita de colinde a lui Sabin Drăgoi, iar membrii grupului coordonat de Oana Puşcaşu vor cânta, acompaniaţi de aceeaşi orchestră, colinde tradiţionale româneşti.

Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Nicolae Ursu. Surprizele pentru copii, dar şi oameni mari, nu se vor încheia însă aici.

Pentru ca povestea să aibă cel mai fericit final, cei mici se vor întâlni cu Moş Crăciun care le va împărţi daruri, iar cei mai mari, care au sprijinit de-a lungul anului activitatea Asociaţiei Culturale Cheia Sol, din care face parte grupul de copii, vor fi premiaţi într-o gală, care va încheia magistral anul 2009 pentru micii şi talentaţii artişti botoşăneni.

Grupul Cheia Sol mulţumeşte tuturor celor care au sprijinit prin mediatizare sau financiar activitatea grupului şi îi invită pe toţi la o seară magică de muzică şi căldură sufletească.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
47

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
25

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...