Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la spectacolul „Capra cu trei iezi”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la spectacolul „Capra cu trei iezi”

Actorii teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul în această săptămână la vizionarea spectacolului „Capra cu trei iezi”, care va avea loc în sala Teatrului după următorul program: joi, 29 octombrie și vineri, 30 octombrie, de la ora 18:00 iar sâmbătă, 31 octombrie și duminică, 1 noiembrie, de la ora 11:00.

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Mihaela Ștempel, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu și Alin Gheorghiu.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Apel din partea unui inspector IȘJ pentru salvarea medicului Radu Malancea: „Salvați viața unui om care a salvat atâtea vieți”

astăzi, 16:26
1372

În cursul zilei de duminică, fostul director al Spitalului Județean „Mavromat” Botoșani, Radu Malancea, a fost trimis în stare critică la Iași, fiind diagnosticat cu disec...

Constantin Lușneac, juristul DSP Botoșani, a încetat din viață

astăzi, 16:02
1506

Constantin Lușneac, juristul Direcție de Sănătate Publică (DSP) Botoșani și membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean „Mavromati”, a decedat duminică, 29 noie...

Directoarea unei grădinițe din Botoșani, răpusă de Covid

astăzi, 14:24
3222

Maria Marinuc, directoarea grădiniței nr.23 din Botoșani, a fost răpusă de coronavirus. Prietenii apropiați au început să transmită mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.&...