Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani invită publicul la o nouă premieră

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani invită publicul la o nouă premieră

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani, invită publicul, sâmbătă, 17 ianuarie 2021, începând cu ora 18:00, la o nouă premieră: “Angajare de clovn” de Matei Vișniec.

Regia artistică este semnată de Ion Sapdaru, coregrafia este asigurată de  Victoria Bucun, iar costume de  Alina Dincă.

Din distribuție fac parte actorii: Bogdan Muncaciu, Dragoș Radu, Alexandra Acălfoae, Volin Costin.

„Angajare de clovn” este ultima piesă scrisă în 1986 în România, înainte de emigrarea sa la Paris, a dramaturgului Matei Vișniec, cel mai jucat autor român contemporan. În 1991 a primit Premiul UNITER pentru cea mai bună piesă românească.

Trei clovni bătrâni se reîntâlnesc după zeci de ani în fața intrării unui circ, toți trei răspunzând aceluiași anunț de angajare. Se caută un clovn bătrân!

E teatru. E circ. E spectacol. E cu adevărat spectaculos. E impresionant. Are emoție și melancolie. E precum o amintire. E o călătorie înapoi în copilărie. E amar, e comic, real, uman, pătrunzător și simplu. Este deopotrivă pentru cei mari și cei mici. Cu clovni, cu magie și acrobație, împletite cu teatru, cu jocul actoricesc, cu conflict și replici inteligente, cu poveste și puterea cuvântului pe scenă.

Angajare de clovn” este un spectacol pentru suflet, pentru bucuria amintirii și pentru melancolia prezentului.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970

Program: 10.00 – 18.00, de miercuri până vineri, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15.00 – 18.00

sau on line https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani .

 

 

 

Spune-ne opinia ta