Locuri de muncă vacante în această săptămână: Ce salarii oferă angajatorii botoșăneni!

662 de locuri de muncă vacante au la dispoziție botoșănenii în această săptămână, alte 241 de oferte venind din partea angajatorilor din alte județe.

Locuri de muncă vacante în această săptămână: Ce salarii oferă angajatorii botoșăneni!

Între 3500 și 3700 de lei lunar vor primi inginerii care acceptă posturi oferite de firmele din județ, care au nevoie de următoarele specializări: construcții civile, industriale și agricole, instalații pentru construcții, industria alimentară, metalurgie, electronică.

De asemenea, angajatorii mai caută designer pagini web, bioinginer medical sau fizician medical, dar și un manager de proiect.

Pentru salarii care depășesc cu puțin 2000 de lei se caută ospătar, barman, frizer, cosmetician. 

Mai bine este plătit un fierar betonist (3000-3500 lei), un dulgher, mozaicar sau instalator (3000-3500 lei).

Primăria Botoșani organizează concurs pentru postul de femeie de serviciu cu vechime 5 ani și studii generale/medii. Salariul anunțat este de 2532 lei lunar.

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
84

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
55

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
203

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...