Cea mai mare investiţie a unui grup de firme din Botoşani în imobiliare. Un mini-oraş construit în Focşani

Un grup de firme din Botoşani face o investiţie uriaşă în imobiliare, în zona de sud a Moldovei. Domeniul Mihai Eminescu, parte a grupului de firme Formens, își propune sa dezvolte  un mic oraș cu sute de apartamente și case in zona Focsani.

Cea mai mare investiţie a unui grup de firme din Botoşani în imobiliare. Un mini-oraş construit în Focşani

Unique Residence Park este situat chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Focşani, aproape de căile principale de acces în zona centrală a oraşului.

Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 650.000 mp şi va fi construit în mai multe faze. Prima va începe în primăvara anului viitor şi va cuprinde o zonă de 150.000 mp, pe care se vor construi peste 500 de apartamente, peste 150 de case şi se vor amenaja 30.000 mp de spaţiu verde.

Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU, sub conceptul Made To Measue Apartment, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client. Vor puta fi astfel achizitionate partamente cu 1,2,3 sau 4 camere care, prin extinderea gabaritelor disponibile se vor regasi sub numai putin de 10 tipuri de apartamente cu suprafete cuprinse intre 37 si 89 mp.

Practic, fiecare client îşi poate compartimenta şi alege finisajele pentru locuinţa pe care o achiziţionează şi beneficiază de consultanţa specialiştilor.

„Parcul rezidential este un concept imobiliar unic, ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, confortul şi calmul atât de apreciat al naturii aduse aproape de oameni. Proiectul se bazează pe organizarea funcțională dintre spațiile private, colective și publice, ce relevă în mijlocul comunității un spațiu liber de 60.000 mp - parcul amenajat peisagistic - insulă de verdeață ce va găzdui pe aleea principală un centru comercial, cafenele în aer liber sau restaurante, nucleu capabil să genereze legături și locuri de întâlnire între diferiții utilizatori ai cartierului atât din interiorul cât și din exteriorul acestuia”, a afirmat Corneliu Scutariu, reprezentant al dezvoltatorului.

În paralel, grupul de firme Formens dezvoltă în Botoşani două proiecte imobiliare, trei scări de bloc pe strada Izvoarelor şi un bloc turn pe Calea Naţională. În municipiul Iaşi, companiile construiesc o clădire de birouri cu 14 etaje pe strada Sf. Lazar, ce va fi data in folosinta in primavara anului viitor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Umilința eternă! Botoșani - Chindia 0-3!

astăzi, 20:14
215

Botoșani și Chindia s-au întâlnit un etapa a 10-a a primei ligi, duminică, de la ora 17:30. Botoșani a avut lovitura de deschidere a meciului. Greșelile de arbitraj continua sa o deza...

Drum de 1,8 milioane de lei pentru o comună din județ

astăzi, 19:38
647

Primăria comunei Corni a lansat procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția lucrărilor de refacere și modernizare ale unui drum sătesc, pe un segment de 1,65 km, proiect în ...

Viața bate filmul: în vârstă de 65 de ani, s-a pus la băut cu iubitul fostei amante, apoi a fost lovit cu toporul în cap

astăzi, 19:14
856

Un bărbat de 65 de ani din județ se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut de iubitul fostei sale concubine.Incidentul a avut loc în satul Lupăria, din comuna Prăje...