Cea mai mare investiţie a unui grup de firme din Botoşani în imobiliare. Un mini-oraş construit în Focşani

Un grup de firme din Botoşani face o investiţie uriaşă în imobiliare, în zona de sud a Moldovei. Domeniul Mihai Eminescu, parte a grupului de firme Formens, își propune sa dezvolte  un mic oraș cu sute de apartamente și case in zona Focsani.

Cea mai mare investiţie a unui grup de firme din Botoşani în imobiliare. Un mini-oraş construit în Focşani

Unique Residence Park este situat chiar în imediata apropiere a celui mai mare complex comercial din Focşani, aproape de căile principale de acces în zona centrală a oraşului.

Proiectul se întinde pe o suprafaţă de 650.000 mp şi va fi construit în mai multe faze. Prima va începe în primăvara anului viitor şi va cuprinde o zonă de 150.000 mp, pe care se vor construi peste 500 de apartamente, peste 150 de case şi se vor amenaja 30.000 mp de spaţiu verde.

Conceptul contemporan de ultimă generaţie al specialiştilor imobiliari români, a fost dezvoltat de echipa de arhitecţi de renume internaţional a Centrului de Studii şi Cercetări în Arhitectură şi Urbanism - CERAU, sub conceptul Made To Measue Apartment, spaţii de locuit pe măsura fiecărui client. Vor puta fi astfel achizitionate partamente cu 1,2,3 sau 4 camere care, prin extinderea gabaritelor disponibile se vor regasi sub numai putin de 10 tipuri de apartamente cu suprafete cuprinse intre 37 si 89 mp.

Practic, fiecare client îşi poate compartimenta şi alege finisajele pentru locuinţa pe care o achiziţionează şi beneficiază de consultanţa specialiştilor.

„Parcul rezidential este un concept imobiliar unic, ce răspunde în fapt aşteptărilor tuturor persoanelor care caută un echilibru armonios între viaţa în plină desfășurare, confortul şi calmul atât de apreciat al naturii aduse aproape de oameni. Proiectul se bazează pe organizarea funcțională dintre spațiile private, colective și publice, ce relevă în mijlocul comunității un spațiu liber de 60.000 mp - parcul amenajat peisagistic - insulă de verdeață ce va găzdui pe aleea principală un centru comercial, cafenele în aer liber sau restaurante, nucleu capabil să genereze legături și locuri de întâlnire între diferiții utilizatori ai cartierului atât din interiorul cât și din exteriorul acestuia”, a afirmat Corneliu Scutariu, reprezentant al dezvoltatorului.

În paralel, grupul de firme Formens dezvoltă în Botoşani două proiecte imobiliare, trei scări de bloc pe strada Izvoarelor şi un bloc turn pe Calea Naţională. În municipiul Iaşi, companiile construiesc o clădire de birouri cu 14 etaje pe strada Sf. Lazar, ce va fi data in folosinta in primavara anului viitor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cascadorie ca în filme pe drumul de la Truşeşti spre Dângeni. Trei tineri au ajuns la spital

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
1682

Trei tineri au ajuns la spital după ce şoferul băut a pierdut controlul volanului şi s-a dat cu maşina peste cap.Un autoturism Dacia Logan, condus de un tânăr de 22 de ani, din locali...

În această noapte ceasurile se dau înapoi cu o oră: România trece la ora de iarnă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
234

În această noapte România trece la ora de iarnă. Ceasurile vor fi date înapoi, iar ora 04.00 va deveni ora 03.00, ceea ce va face ca ziua de duminică, 25 octombrie, să devină as...

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție pe raza județului Botoșani

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
331

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspe...