Un botoșănean aflat în stare gravă are nevoie de sânge pentru a trăi

Un botoșănean aflat în stare gravă are nevoie de sânge pentru a trăi

La doar 42 ani, Gabriel Tudorache a fost diagnosticat cu ciroză hepatică și varice esofagian, fiind internat pe Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” Botoșani.

Cruntul diagnostic l-a primit în urmă cu o lună și de atunci viața lui a luat o nouă întorsătură, chiar în momentul în care se pregătea să trăiască cele mai frumoase clipe din viața lui: venirea pe lume a unui nepoțel. Fiica sa face apel tuturor oamenilor binevoitori să-i ajute tatăl să trăiască. Bărbatul a suferit de mai multe ori hemoragii interne iar pentru a i se putea salva viața are nevoie de sânge. Apelul tinerei disperate a fost preluat și de Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic Botoșani, care îndeamnă oamenii  să doneze sânge pentru ca viața acestui om să continue.

Iată și apelul tinerei de a salva viața tatălui ei, prezentat de Daniel Câșlariu

“O tânără care peste trei luni va aduce pe lume primul ei prunc face apel la oamenii cu suflet mare să-i ajute tatăl să trăiască. Tatăl ei, Gabriel Tudorache are 42 de ani şi este tatăl a trei copii. În urmă cu o lună, a fost diagnosticat cu ciroză hepatică şi varice esofagiene. De când a primit cumplita veste, a fost internat de trei ori în Spitalul Mavromati. Acum se află internat iar în spital deoarece a făcut pentru a doua oară hemoragie internă şi are nevoie de sânge. „Rog din suflet pe toată lumea să ajute acest om minunat şi cu suflet bun să trăiască, să fie alături de noi. În doar trei luni, primul lui nepoţel va veni pe lume. Noi, familia lui, îl aşteptăm acasă. Oamenii care merg să doneze trebuie să specifice numele Tudorache Gabriel, etajul 7, terapie intensivă”, este apelul disperat al tinerei.

Apelul tinerei m-a impresionat enorm. Din păcate, în loc să se pregătească pentru momentul deosebit în care îşi va aduce pe lume puiuţul, ea trece prin momente cumplite provocate de suferinţa tatălui. Vă rog din suflet să-i ajutăm! Cine poate, să meargă să doneze sânge pentru ca Gabriel să fie salvat! Are nevoie de ajutorul nostru şi de toate gândurile noastre bune. Haideţi să demonstrăm încă o dată că faptele bune fac minuni! Dumnezeu să vă dea sănătate şi să vă răsplătească înmiit pentru tot binele făcut semenilor! Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor. Va mulțumesc frumos”, este mesajul transmis de Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta