Un centru de zi pentru copiii cu dizabilități din Botoșani are nevoie de ajutor

Un centru de zi pentru copiii cu dizabilități din Botoșani are nevoie de ajutor

Centrul de zi pentru copiii cu dizabilități „Girotondo” din Botoșani solicită ajutor în vederea achiziționării unui elevator cu șenile pentru urcatul sau coborâtul scărilor. Dispozitivul medical este destinat transportul copiilor cu probleme locomotorii, iar valoarea sa este de 16.000 lei.

Centrul oferă servicii de recuperare specific copiilor cu diferite dizabilități: autism, sindrom Down, ADHD, tulburări de dezvoltare și învățare, deficiențe locomotorii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, care provin din familii defavorizate, aflate în situații de risc social.

Totodată, în cadrul asociației funcționează servicii de cantină socială și Grădinița cu program prelungit „Girotondo”, care acordă servicii sociale și servicii de educație copiilor ce provin din familii aflate în situații vulnerabilitate.

„În acest sens, ne vedem nevoiți să facem un apel de solidaritate către membrii comunității, cu rugămintea de a fi sprijiniți în achuziziționarea unui elevator cu șenile. Prin contribuția dumneavoastră, susțineți în mod direct cauza noastră și munca specialiștilor din cadrul centrului în procesul de recuperare, integrare socio-școlară și familială, îmbunătățind calitatea vieții copiilor cu dizabilități”, au transmis reprezentanții Centrului de zi pentru copiii cu dizabilități „Girotondo” din Botoșani.

Persoanele care doresc să îi susțină în realizarea acestui demers, sunt rugați să doneze în contul deschis la BCR Botoșani, reprezentat prin Președintele Asociației, Camilla Scarongella.

Cont IBAN: RO59 RNCB 0041 0412 1027 0001

CUI: NR. 13680839

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
296

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
390

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...