„Speranță pentru cei mici”, campania menită să aducă un zâmbet pe chipul copiilor

„Speranță pentru cei mici”, campania menită să aducă un zâmbet pe chipul copiilor

Copilăria, cea mai frumoasă perioadă a vieții, reprezintă pentru mulți copii o perioadă dificilă, marcată de lipsuri financiare, iar uneori de afecțiune. În universul lor, copiii privesc lumea în mod diferit și nu pot înțelege discrepanțele uimitoare care apar între ei, iar suferința se citește deseori în ochii mari și sinceri.

Ca adult, e greu de înțeles cum se poate bucura un copil de o jucărie primită și de cele mai multe ori uzată, dar poate că în acest fapt constă fericirea.

Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic Botoșani, recunoscut pentru actele sale de binefacere și susținere a societății, a donat, cu sprijinul oamenilor de bine, jucării, articole de îmbrăcăminte, alimente sau bani, și a adus în inima lor micuță o imensă bucurie.

Dar pentru ca această acțiune să poată continua, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor. Să conștientizăm că viața acestor micuți depinde, de multe ori și de sprijinul nostru.

“Este greu de crezut că în anul 2020 un copil poate fi atât de bucuros când primește o jucărie "folosită" de alții copii, care pentru ei e o normalitate deoarece părinții lor au suferit foarte mult la viața și nu își doresc ca si copiii lor sa sufere, de aceea fac tot posibilul sa le ofere totul. Prin dumneavoastră, cei care sunteţi alături de Asociația Grup Civic Botoșani, făcând donații fie cu alimente, hăinuțe, bănuți etc, noi reușim să  ajungem la ei să le facem viețile mai frumoase și sa le aducem zâmbetul pe chip. De aceea, țin să vă mulțumesc frumos. Datorita bunătăți dumneavoastră, reușesc zi de zi să continui deoarece mă simt foarte apreciat. Fie că mă opriți pe stradă, fie că mă felicitați aici sau de foarte multe ori când vreau să cumpăr ceva pentru mine, dumneavoastră refuzați să îmi luați banii în semn de respect. Pe mine mă face cel mai fericit om si de aceea voi continua să ajut pe cei aflaţi în necaz. Nu te costa nimic să fii mai bun și nu îți ia decât două secunde să distribui acest video în speranța că va dori cat mai multa lume să ne susțină”, a transmis Daniel Câșlariu.

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic

Cu specificația "SPERANȚA PENTRU CEI MICI"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Andrei Drancă: Am votat pentru dezvoltare, pentru un județ uitat de lume

astăzi, 13:49
139

Andrei Drancă, candidatul  Alianței USR PLUS la președenția Consiliului județean Botoșani,  s-a prezentat la vot în jurul orei 13.00, la Liceul „Dimitrie Negreanu”. L...

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar, a votat pentru un oraș modern și “fără penali în funcții publice”

astăzi, 12:20
185

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a votat astăzi, la ora 11.30, la Grădinița nr. 23.Gheorghiță a votat pentru un oraș modern și speră ...

Filarmonica Națională din Chișinău, devastată de incendiu. Nicolae Botgros: „Aș fi strigat de durere și revoltă, dar anii și experiența mea îmi spun că nu mai are nici un sens”

Vineri, 25 Septembrie 2020
1155

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău a fost invadată de un incendiu puternic. Tavanul sălii principale a cedat, iar flăcările au afectat o suprafață de peste 3...