O fetiță de 11 luni din Botoșani are nevoie de ajutor pentru a supraviețui

O fetiță de 11 luni din Botoșani are nevoie de ajutor pentru a supraviețui

Povestea tristă a Elenei Karinna Floria, de numai 11 luni, a început cu puțin timp în urmă, atunci când, la  numai 5 luni de viață, părinții ei au observat niște ganglioni limfatici la gât care le-a pus un semn de întrebare pentru că nu îi mai treceau. Acum, familia copilei au nevoie de ajutor pentru ca viața micuței să fie salvată.

După numeroase investigații, a venit și diagnosticul crunt: neuroblastom, cu alte cuvinte, o tumoră canceroasă ce apare la copii cu vârsta mai mică de 1 an, localizată în creier, răpindu-I micuței dreptul la o copilărie normal. Vestea a căzut ca un trăsnet pe capul părinților care erau în imposibilitatea de a-și trata pruncul, aflat la un pas de moarte, din cauze financiare.

În ajutorul bietei copile a venit Asociația „Salvează o inimă”, care, prin implicarea coordonatorului Vlad Păcintă, s-a inițiat o campanile umanitară, în urma căreia Elena Karina  a plecat în Turcia, însă șansa la viață care I s-a dat aici depinde de modalitatea în care părinții reușesc să strângă 51.000 euro.

„În mijlocul disperării, văzându-și fiica la un pas de moarte, familia Floria a plecat în Turcia, unde medicii dispun de experiența și aparatura necesară pentru astfel de cazuri. Tratamentele și intervențiile menite să o salveze depășesc cu mult puterea financiară a familiei, însă nu și puterea solidarității noastre. Cei 51.000€ de care e nevoie pentru intervenții și tratament pot fi strânși cu ușurință printr-un SMS cu textul „Elena” trimis la numărul 8832. Cu doar 2€ o putem salva pe Elena”, este mesajul transmis de Asociația “Salvează o inimă”.

Povestea micuței Karinna

Numele meu este Floria Karinna Elena și am numai 11 luni. Totul a început cu "banali" ganglioni limfatici la gat, care ar fi trebuit să treacă. Din păcate, nu a fost și norocul meu. Din luna noiembrie 2019, timp de o luna ne-am luptat cu ei, tratament, analize, ecografii, aveam numai 5 luni . Părinții mei, vizibil îngrijorați după o lună au decis să mergem mai departe, pentru mai multe investigații.

Din nou, din păcate au aflat că este vorba de o tumora, deci trebuie să mă operez. Operația a fost un succes! Ne-am rugat cu toții, ca singurul greu pe care eu sa îl depășesc, o mânuță de om de 6 luni, să fie operația.

Din nou, ne-am lovit de un zid, iar la un interval de 3 săptămâni, rezultatul biopsiei schimba situația radical, trebuie să urmez tratament oncologic, tumora mea fiind una canceroasa. Din păcate, aceasta boala nu te întreabă dacă ești pregătit, câți ani ai, și nici nu dă semne că ar fi prezentă în corpul meu mic.

Imediat, am fost internata pe secția de oncologie pediatrică.

De aici începe perioada mai grea. Urmez prima ședință de tratament, a început și perioada în care nu mai mâncăm, analize proaste. Bunul Dumnezeu, a fost lângă mine, m-a ajutat, au început și alte investigații și în sfârșit vesti bune pentru mine. RMN, testul de genetică și prelevarea din măduva spinării, ne-au adus rezultate favorabile. Din fericire boala nu s-a extins decât în zona gatului, la ceilalți ganglioni de lângă operație. După două ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Doctorii au decis ca tratamentul să fie schimbat. Un tratament mai lung de această dată.

Terminând și a treia  cura de tratament, am mers acasă. La o săptămână au început însă semne de rău. Temperatură foarte mare, plus o infecție în corp. Părinții mei s-au speriat, așa că au decis să ceara și a doua părere medicală, medicilor din Turcia. Răspunsul a fost unul foarte repede și prompt.

Undeva poate exista o eroare medicală la boala mea, de aceea dânșii doresc să ne prezentăm în Turcia, pentru alte investigații mai amănunțite, un diagnostic corect pentru mine și eventual un tratament, dacă va fi nevoie. Costurile însă, depășesc cu mult puterea financiară a părinților mei, de aceea apelez la voi, oameni cu suflet bun, care vor să mă ajute să scap mai repede de chinurile prin care trec de patru luni.

Vreau sa fiu un copil normal, să mă bucur de copilărie, să mă pot juca cu surioara mea mai mare de 2 ani, și să nu mai fie nevoie să stăm despărțite una de cealaltă.

Cei care nu ne puteți ajuta, o distribuire pentru mine contează enorm, o distribuire poate însemna o donație, orice bănuț în plus în momentul de față mă ajută să ajung cât mai repede la spitalul din Turcia, timpul este prețios pentru mine și familia mea. Numai cu ajutorul dvs oameni cu suflet mare, putem reușii!

Va mulțumim și Dumnezeu sa va dea sănătate, este cea mai importanta!!!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Floria) al copilului pentru care faceți donația!

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
480

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
154

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...