Gesturi. Asistentă din Botoșani, întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” și “Diplomă de mamă eroină” după ce s-a întors de pe "frontul Covid - 19" (Video)

Gesturi. Asistentă din Botoșani, întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” și “Diplomă de mamă eroină” după ce s-a întors de pe "frontul Covid - 19" (Video)

Situația prin care trecem cu toții în această perioadă își lasă amprenta și asupra familiilor noastre. Dincolo de sentimentele de nesiguranță și neliniște, personalul medical se află în aceste momente în linia întâi, fiind nevoiți să renunțe la familie, punând pe primul plan siguranța și sănătatea celorlalți.

Este și cazul unei asistente medicale din Botoșani care a trăit zilele acestea bucuria unor lucruri simple, retrăind momentul revederii familiei, după o perioadă de grea încercare prin care a trecut la locul de muncă.

Întoarsă acasă, asistenta din Botoșani a fost întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” după ce a lipsit nu mai puțin de două săptămâni.

"Dana este eroul nostru! În calitate de asistent medical a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani. În tot acest timp, preventiv, a stat departe de familie. Timp de 27 de ani, de cand sunt militar, ea s-a rugat sa mă întorc sănătos la familia mea. De data aceasta eu sunt cel care a așteptat-o acasă, cu sufletul la gura"- este mărturia lui Costel Pănescu, plt.adj.șef în cadrul ISU Botoșani.

Momentul în care soția sa, Dana Pănescu, s-a întors acasă după două săptămâni de luptă pe "frontul Covid - 19" a fost surprins de fiica lor, studentă la medicină.

 

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Cutremur în Turcia. Momentul în care un bloc s-a prăbușit (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2020
3035

Un cutremur puternic cu magnitudinea 7 pe scara Richter a zguduit vineri vestul Turciei și a provocat prăbușirea mai multor imobile, au anunțat Institutul american de geofizică (USGS) și presa t...

Avertizare Ro-Alert pentru botoșăneni: „Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe regulile!”

Vineri, 30 Octombrie 2020
1007

Serviciul Ro-Alert a transmis vineri, în jurul orei 15:00, un mesaj de alertă de urgență destinat populației din județul Botoșani.Nivelul de răspândire a noului coronaviru...

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin revine într-o comună din Botoșani

Vineri, 30 Octombrie 2020
337

Caravana mobilă de depistare a cancerului de col uterin prin efectuarea testării Babeș - Papanicolau revine la Vârful Câmpului.Campania de prevenire și depistare a cancerului de co...