Gesturi. Asistentă din Botoșani, întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” și “Diplomă de mamă eroină” după ce s-a întors de pe "frontul Covid - 19" (Video)

Gesturi. Asistentă din Botoșani, întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” și “Diplomă de mamă eroină” după ce s-a întors de pe "frontul Covid - 19" (Video)

Situația prin care trecem cu toții în această perioadă își lasă amprenta și asupra familiilor noastre. Dincolo de sentimentele de nesiguranță și neliniște, personalul medical se află în aceste momente în linia întâi, fiind nevoiți să renunțe la familie, punând pe primul plan siguranța și sănătatea celorlalți.

Este și cazul unei asistente medicale din Botoșani care a trăit zilele acestea bucuria unor lucruri simple, retrăind momentul revederii familiei, după o perioadă de grea încercare prin care a trecut la locul de muncă.

Întoarsă acasă, asistenta din Botoșani a fost întâmpinată de familie cu ”Hristos a înviat!” după ce a lipsit nu mai puțin de două săptămâni.

"Dana este eroul nostru! În calitate de asistent medical a îngrijit primii bolnavi infectați cu noul coronavirus SARS CoV 2, internați la Spitalul Judetean de Urgență Mavromati Botoșani. În tot acest timp, preventiv, a stat departe de familie. Timp de 27 de ani, de cand sunt militar, ea s-a rugat sa mă întorc sănătos la familia mea. De data aceasta eu sunt cel care a așteptat-o acasă, cu sufletul la gura"- este mărturia lui Costel Pănescu, plt.adj.șef în cadrul ISU Botoșani.

Momentul în care soția sa, Dana Pănescu, s-a întors acasă după două săptămâni de luptă pe "frontul Covid - 19" a fost surprins de fiica lor, studentă la medicină.

 

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Mihai Țurcanu, noul șef DSVSA Botoșani: Formăm o echipă și relația noastră va fi aproape perfectă

Joi, 6 August 2020
673

Noul director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) din Botoșani, Mihai Țurcanu, a susținut astăzi prima conferință de presă de la numirea sa în func...

ALDE și-a prezentat astăzi lista cu candidați pentru Consiliul Local Botoșani. Printre ei, profesori, mecanici, șoferi, un bucătar și chiar un doctor

Miercuri, 5 August 2020
2009

Candidatul ALDE pentru Primăria Municipiului Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, a prezentat astăzi lista candidaților acestei formațiuni politice pentru Consiliul Local al municipiului Botoșa...

Roxana Florentina Țurcanu, primul candidat femeie la alegerile din acest an de la Primăria Municipiului Botoșani

Miercuri, 5 August 2020
648

Filiala Alde Botoșani și-a lansat astăzi candidatul pentru Primăria Municipiului Botoșani dar și candidații pentru Consiliul Local.Roxana Florentina Țurcanu, candidatul Alde pentru Primă...