E Sâmbăta Mare. O bătrână de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, are nevoie de ajutor

E Sâmbăta Mare. O bătrână de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, are nevoie de ajutor

Cazurile umanitare sunt prezente în ultima perioadă  într-un număr din ce în ce mai mare  pe rețele de socializare semn că oamenii reacționează la drama și suferința semenilor.

Asociația Pro Santa Mare ne face cunoscut cazul Lucreției Prăjan, o femeie de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, județul Botoșani, cu care viața nu a fost mai deloc darnică.

Trăiește în condiții greu de imaginat, iar fiul pe care îl are, cu probleme psihice, lucrează cu ziua prin sat pentru a-și câștiga cele necesare traiului. În acest timp, bătrâna rămâne încuiată în casă, în condiții deloc umane, neavând nici măcar curent electric.

Cei care au sărit în ajutorul bătrânei sunt reprezentanții Asociației Pro Santa Mare care au oferit acestei familii pachete cu alimente, ajutor binevenit în condițiile în care nu aveau ce pune pe masă.

Cei care vor să ajute această bătrână o pot face prin intermediul asociației Pro Santa Mare, persoană de contact Mariana Duduc, care poate fi gasită pe Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Trei cadre medicale au pierdut lupta cu Covid -19 în ultimele 24 de ore

Marţi, 27 Octombrie 2020
1606

În ultimele 24 de ore, trei cadre medicale din România au pierdut lupta cu Covid -19.Este vorba despre Cecilia Dina, 48 ani, asistentă medicală din cadrul Spitalului județean de Urg...

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la spectacolul „Capra cu trei iezi”

Marţi, 27 Octombrie 2020
138

Actorii teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul în această săptămână la vizionarea spectacolului „Capra cu trei iezi”, care va avea loc ...

Lângă noi: sucevenii susțin în pași de dans personalul medical (Video)

Marţi, 27 Octombrie 2020
538

Un flashmob mai neobișnuit a avut loc astăzi în curtea Serviciului de Ambulanță Suceava. Participanții, costumați în negru, au dansat pe cunoscuta melodie „Jerusalema” cu...