E Sâmbăta Mare. O bătrână de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, are nevoie de ajutor

E Sâmbăta Mare. O bătrână de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, are nevoie de ajutor

Cazurile umanitare sunt prezente în ultima perioadă  într-un număr din ce în ce mai mare  pe rețele de socializare semn că oamenii reacționează la drama și suferința semenilor.

Asociația Pro Santa Mare ne face cunoscut cazul Lucreției Prăjan, o femeie de 70 de ani din satul Ilișeni, comuna Santa Mare, județul Botoșani, cu care viața nu a fost mai deloc darnică.

Trăiește în condiții greu de imaginat, iar fiul pe care îl are, cu probleme psihice, lucrează cu ziua prin sat pentru a-și câștiga cele necesare traiului. În acest timp, bătrâna rămâne încuiată în casă, în condiții deloc umane, neavând nici măcar curent electric.

Cei care au sărit în ajutorul bătrânei sunt reprezentanții Asociației Pro Santa Mare care au oferit acestei familii pachete cu alimente, ajutor binevenit în condițiile în care nu aveau ce pune pe masă.

Cei care vor să ajute această bătrână o pot face prin intermediul asociației Pro Santa Mare, persoană de contact Mariana Duduc, care poate fi gasită pe Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Primarul Cătălin Flutur la începerea lucrărilor la „Sfântul Gheorghe”: „Este o biserică simbol a orașului”

Luni, 10 August 2020
760

La slujba de inaugurare a lucrărilor de reabilitare a Bisericii „Sfântul Gheorghe”, care a avut loc astăzi,  a luat parte și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur...

Moment istoric pentru Biserica “Sfântul Gheorghe” din Botoșani: au început lucrările de reabilitare

Luni, 10 August 2020
2466

Ziua de 10 august 2020 reprezintă un moment istoric pentru Biserica “Sfântul Gheorghe”  dar și pentru locuitorii municipiului Botoșani.Începând de astăzi, l...

Mihai Țurcanu, noul șef DSVSA Botoșani: Formăm o echipă și relația noastră va fi aproape perfectă

Joi, 6 August 2020
700

Noul director al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) din Botoșani, Mihai Țurcanu, a susținut astăzi prima conferință de presă de la numirea sa în func...