Doi copilași au nevoie de ajutor după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu

Doi copilași au nevoie de ajutor după ce casa le-a fost mistuită de un incendiu

Povestea tristă a familiei Tabita din comuna Tudora, județul Botoșani, a început cu puțin timp în urmă, când un incendiu le-a ars casa în care locuiau membrii familiei. Toată agoniseala strânsă în timp s-a făcut scrum și au rămas la mila lui Dumnezeu.

Tabita Penina Banu a fost nevoită, ca la 20 de ani pe care îi are, să-și ia viața de la început și să ofere sprijin celor doi copilași pe care îi are. Necazul familiei a început în momentul în care Abel, unul dintre copiii familiei în vârstă de 3 ani jumătate, în timp ce mama lui era la magazin, a găsit o brichetă printre lucruri și a  dat foc cămăruței în care locuiau, fiind distruse toate bunurile ce le aveau.

Doar o minune a făcut ca băiețelul să scape cu viață, cu toate că a suferit mici răni la ureche și la cap unde a ars o mică porțiune de păr.

Tatăl copilașilor, Nicu, lucrează la o firmă de construcții din București iar în timpul incendiului nu se afla acasă. Familia se află în aceste momente într-o situație disperată, și doar ajutorul semenilor o mai poate salva. De cazul lor s-a ocupat Simona Elena Șuhan, polițista de frontieră din Dorohoi, care s-a implicat în strângerea de fonduri destinate ajutorării acestei familii.

Familia are nevoie de articole de îmbrăcăminte pentru cei doi copii , alimente, mobilier sau materiale de construcții. De asemenea, orice ajutor este binevenit în condițiile în care situația financiară a familiei este precară.

“Cine poate să-i ajute cu haine, mobilier ( pat, dulap, masa), materiale construcție cameră, lenjerii, covor, orice este necesar, rog să o contactați pe Tabita la numarul de telefon al vecinei ei, Livioara: 0740379735, deoarece și telefonul ei a ars în incendiu. Abel, in vârstă de 3 ani, jumate poarta mărimea 26 la papucii iar Iacob în vârstă de1 an jumate poarta mărimea 21.  Tabita poarta mărimea S și 38 la încălțăminte.

Cei care vor să ajute acești doi copilași, pot dona în contul Revolut deschis pe numele mamei- Tabita Penina Banu”,  a transmis Simona Elena Șuhan.

Lei GB97 REVO 0099 7042 3077 90, BIC/ SWIFT REVOGB21 și EURO GB97 REVO 0099 7042 3077 90, telefon depuneri direct număr telefon Revolut:0040745557214

Pentru relații suplimentare poate fi contactată telefonic Simona Elena Șuhan , la numărul 0040762225673.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

25 octombrie, Ziua Armatei Române: Programul manifestațiilor în Botoșani

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
921

Ziua Armatei Române este marcată duminică, 25 octombrie, și la Botoșani, printr-un ceremonial militar organizat la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din U.M. 01251 și în P...

Numărul beneficiarilor infectați cu noul coronavirus din cadrul Centrului de Îngrijire de la Adășeni este în creștere

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
1364

Nu mai puțin de 94 de beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Adășeni au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.Cazurile pozitive au fost raportate în cursul zil...

Crește alarmant numărul persoanelor confirmate pozitiv cu Covid la Botoșani

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
3230

Potrivit datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, numărul de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus a ajuns  sâmbătă, 24 octombrie, la ...