Întrerupere generală apă 20-23 septembrie 2012!

Întrerupere generală apă 20-23 septembrie 2012!

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea - Dorohoi - Botoșani în perioada 20 – 23 septembrie 2012 în vederea efectuării lucrărilor planificate de revizie generală și reparații capitale necesare.

Urmare necesității acestei acțiuni, se vor efectua manevrele de oprire în seara zilei de joi, 20 septembrie, începând cu ora 22.00, iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe în seara zilei de sâmbătă, 22 septembrie.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv Bucecea, Dorohoi, Botoșani, Flămânzi, precum și toate localitățile limitrofe.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, și corelat cu configurația terenului în zonele de distribuție, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia, întregul sistem intrând în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilei de duminică, sau chiar luni.

Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare, precum și vechimii conductelor de aducțiune/distribuție, este posibil ca temporar, și în unele zone, cu toate manavrele de purjare efectuate, turbiditatea apei să înregistreze valori peste limitele normale, situație pentru care ne cerem scuze și solicităm înțelegere din partea beneficiarilor serviciilor noastre.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare. Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată  și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
4

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
6

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
352

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...