Vrei sa intri in echipa Casa Dulce?

Pentru deschiderea unui nou magazin Casa Dulce, in incinta Botosani Shopping Center – Hypermarket Carrefour, angajam vânzători, patiseri si cofetari, ne extindem echipa!

Vrei sa intri in echipa Casa Dulce?

 Casa Dulce  APBoardmedia

“Lucrez din 2010 la Casa Dulce, consider ca am am evoluat atat din punct de vedere profesional cat si financiar. Mediul de lucru este unul placut, zambetul adus pe fata clientilor fiind cel mai clar semn ca facem lucrurile bine. Suntem o echipa solida si in crestere, te astept alaturi de noi!" – Maria, gestionar Casa Dulce din 2010.

Doritorii pot obtine relații la tel 0756.195.232/ 0722.222.567 sau sa trimita cv la casa-dulce@casa-painii.ro, pana la 25 august 2017.

Casa Dulce este cel mai avangardist concept de cofetarie si patiserie din Botosani unde calitatea si prospetimea produselor se imbina in mod dulce cu tehnicile desavarsite ale cofetarilor si patiserilor nostri. Am promovat intotdeauna un mediu placut de servire pentru clientii care ne trec pragul, inovam in permanenta si aducem pe piata locala cele mai noi produse, cele mai apetisante si foarte apreciate produse de cofetarie-patiserie din Botosani. Ne dezvoltam in permanenta, sloganul nostru “Dulciuri si Bucurii” comunicand momentele de satisfactie aduse tuturor celor ce gusta din produsele Casa Dulce.