Vorbești Franceza? Noi te angajăm!

Vorbești Franceza? Noi te angajăm!
Formens, cunoscutul producător de costume pentru bărbați, își lărgește echipa. Ești o persoană tânără din Botoșani și vorbești bine limba franceză? Te invităm să trimiti un CV la adresa de email hr@formens.ro în limbile română și de ce nu, chiar in franceză.

Producătorul de costume bărbătești a pus Botoșaniul pe harta internațională. Compania are peste 300 de clienți de renume în domeniul modei bărbătești (Boggi Milano, Hacket London, Eden Park Paris s.a.m.d.) astfel costumele fabricate in fabricile Formens se găsesc în cele mai luxoase magazine din lume și sunt purtate la evenimente mondene de renume.

Toate se datorează viziunii manageriale pusă în practica de o echipă care a înțeles că standardele europene de profesionalism se pot aplica oriunde și că acesta este motorul care generează o creștere continuă și de durată. Din această echipă poți face parte și tu, singura condiție este să stăpânești bine limba Franceză, fie că vei scrie un email, vei discuta cu un partener la telefon, sau îți vei susține o prezentare în fața clienților. Vei descoperi provocări dar și satisfacția realizărilor tale, alături de echipa ta, într-un mediu în continuă evoluție.

Poziționată într-o zonă cu tradiție în industria confecțiilor, prima fabrica din Romania a grupului Formens producea primul sau costum in anul 1999. Astăzi, Formens este una din cele mai mari companii din Botoșani și deservește peste 300 de clienți internaționali. Cu un spațiu de producție în Botoșani de 15000m², dispus pe 3 linii de producție, unul în Dorohoi de 6000m², cu 2 linii de producție și peste 1000 de angajați, Formens produce anual 1.000.000 de costume exportate în 32 de țări.  
                                                                                  
Nous sommes enchantés de faire votre connaisance!


(P).

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Beton de calitate turnat și vibrat în condiții specifice

astăzi, 09:48
2031

Finalizarea proiectele rezidențiale noi dezvoltate în ultimii ani aduce îmbunătățiri ale calității constucției, ceea ce ridică simțitor calitatea vieții noilor locatari. În...

Festivalul Naţional de Dans și Muzică Populară ”Cânt și joc moldovenesc”, 2017! Vezi calendarul și regulamentul festivalului!

Joi, 17 August 2017
994

Proiectul este realizat în perioada 25 iulie – 30 septembrie 2017 cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Botoşani având ca principali parteneri Asociaţia Cultura...

Vrei sa intri in echipa Casa Dulce?

Miercuri, 9 August 2017
3520

“Lucrez din 2010 la Casa Dulce, consider ca am am evoluat atat din punct de vedere profesional cat si financiar. Mediul de lucru este unul placut, zambetul adus pe fata clientilor fiind cel mai ...